Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Šampon Afrodita Panteol i kopriva?

Ima li neka iskustva s ovim šamponom? Imam problema s masnom kosom i u potrazi sam za šamponom koji će to sprijeciti
2017 02 08
Koristila sam ga mjesec i pol, bio mi je odličan, no onda mi je počeo stvarati perut, koje se sad ne mogu rješiti! Osobno ga ne bih preporučila!
2017 02 08
misliš na onaj prozirni zeleni (ima i svjetliji zeleni, gusti-taj nisam probala)? taj prozirni je super, ja nekad prala kosu svaki drugi dan (dok sam koristila garnierove) a kasnije sam prešla na ovaj i pomagao je (dugo sam ga koristila, preko godine dana). sada perem kosu svaka 3-4 dana, u međuvremenu sam mijenjala dosta šampona (najviše lorealove) ali uvijek mu se vraćam. samo, koristi ga duži period, nemoj odustati nakon mjesec dana... treba vremena da se kosa navikne eto :)
2017 02 08
Meni je zakon :) Doduše, meni se kosa nikad nije pretjerano mastila, ali imala sam problem što me od ostalih šampona svrbi, pa čak i boli vlasište. Otkad koristim taj od koprive ili onaj od kamilice stanje je prilično bolje :)
2017 02 09
meni je mama u BiH kupila u ljekarni dodatke koji se pomiješaju sa šamponom od koprive nakon što mi je frizerka spalila kosu. sjećam se da ide ricinusovo ulje (pola bočice od 50 ml) pantenol cijela bočica od 50 ml ad kapi kapi koprive b vitamin možda sam nešto preskočila ali mislim da je to to. Kosa tijekom pranja pri tjemenu se osjeća da je jako čista i nije glatka i misliti ćete da na nju treba regenerator ali ne! kada se osuši onda se vidi da je jako meka. ja stavim regenerator samo na vrhove. nakon nekog vremena primijetiti ćete razliku.
2017 02 10
Ja koristim odnedavno afrodita kopriva i biotin za masnu kosu i protiv ispadanja.super mi ke
2017 02 10
Ja koristim odnedavno afrodita kopriva i biotin za masnu kosu i protiv ispadanja.super mi je
2017 02 10