Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Gdje se ovdje prijavljuju prevaranti??

Pozdrav svima koji su otvorili temu! Ne znam jesam li pogodila stavit temu na pravo mjesto pa da opišem o kojem tipu prevaranta se radi.. Znači, to je onaj koji ti proda fejk pod original ili u mojem slučaju u zamjeni uzme moj original i podvali svoj fejk. Smije li se objavljivati ovdje ime i prezime takve osobe? Mislim, nema smisla samo ime profila jer dobro znamo da uvijek može otvoriti drugi. Oprostite ako pitam trivijalno i općepoznato korisnicima, dugo sam na Krpicama, ali držim se kupoprodaje i nisam baš na forumu, a trenutno sam bijesna pa nisam u stanju pretraživati pa eto cijenila bih da mi netko kaže di spada tema da mi ne bi bila obrisana.
2017 02 16
Tema u ok podforumu. Mozetr staviti i screenshoot dogovora i artikala, link korisnice, kao i njoj negativnu ako ne pristaje na povrat robe.
2017 02 16
Možeš, sve napisi stavi screenshot razgovora, ime prezime, pa ti drage krpicarke daju svoje mišljenje o situaciji :)
2017 02 16
Razgovori su bili na whattsappu i preko SMSa i bojim se da ni bilo tehnički neizvedivo prebaciti te romane ovdje (naime, godpođa je tvrdila da je na putu u inozemstvu pa se ne može javiti na poziv) Evo ukratko; 1. Zamjena dizajnerskih torbi (probila mi glavu i poslala 1000 poruka dok nisam pristala) 2. Dogovaramo zamjenu sutra iako ona inzistira danas (na kraju zamjena ipak bila danas) Nakon razmjene odmah ugledam nedostatak (fali ring kojim se kopča) i javljam. Kaže ako želim može povrat sutra 3. Utvrđujem da je riječ o kopiji i javljam odmah ujutro da bih povrat. Ne javlja se na poruke i pozove. Poslije javlja da je na putu 4.Molim ju da mi da podatke kako bih bila mirnija dok se vrati s puta, odnosno da pokaže ozbiljnost. Ne da! 5. Obasipa me milijunima poruka kako nisam svjesna koju vrijednost mi je dala i da ne znam to cijeniti, da lažem da je kopija jer mi se ne sviđa Itd.
2017 02 16
5. Odlazim s torbom na procjenu i utvrđujem da je kopija. Molim ju da se nađemo da se uvjeri ukoliko joj je netko predao kopiju pod original. Ona tvrdi da ju je osobno kupila i da posjeduje račun, ali nema namjeru meni se opravdavati ili nešto dokazivati. 6. Molim ju i dalje za povrat. Predlažem različitxa rješenja (da joj svoju torbu prodam po nižoj ako ju možda želi kupiti, da uzmem nešto pod račun da joj bude manje za platiti, pa čak bih uzela i ovu fake torbu ali po onoj cijeni koliko vrijedi kao kopija) 7. Ne odbija povrat kategorički, ali porukama pokazuje da se ne želi ustedotočiti na činjenice i pokušati riješiti problem nego je bazirana na to kako ja nju vrijeđam i kako sam nezahvalna i bezobrazna
2017 02 16
8. Rekla je da danas dolazi s puta i šaljem joj ponovo poruku da mi javi kada bi se mogle naći. Nema odgovora. Došla sam do njenih podataka i nazvala je doma. Javila joj se majka kojoj sam objasnila o čemu se radi i zamolila da urazumi kćer jer u protivnom idem ju prijaviti na policiju. Sad ona meni prijeti da ćemo na drugačiji način rješavati situaciju i da se izvolim ispričati njoj i njenoj mami jer sam psihički bolesna i uznemiravam ih pa će me zbog toga prijaviti, Da napomenem, radi se o udanoj ženi cca 40.g. Bila je primopredaja, ima slatkorječiv nastup u kojem vješto manipulira dok ne dođe do plijena. Mislim da je sve odrađeno svjesno i s namjerom jer ni jednom gestom me nije pokušala uvjeriti u suprotno. Cure drage..što vi mislite o ovome?
2017 02 16
treba je prijaviti da bude blokirana kao i svi prevaranti. jeste je stavili na crnu listu?
2017 02 16
A bi li mogli saznati o kojoj korisnici se radi? Link?
2017 02 16
Ne znam koliko da toleriram vremenski ta njena obećanja jer ona cijelo vrijeme tvrdi da nema problema za povrat, ali do konkretnog dogovora ne dolazi. Ne znam da li se samo bolesno poigrava sa mnom i uživa u tome ili se još mogu nadati da će kod nje ipak prevladati razum s obzirom na moguće posljedice koje mislim nisu vrijedne nikakve torbe na ovom svijetu. To ipak mislim spada u kategoriju krađe (sofisticirane, ali ipak krađe)
2017 02 16
Pa koliko dugo to navlačenje traje?
2017 02 16
supermamica, pa ne znam da li da ju za sada stavljam na crnu listu i izložim profil ovdje jer u slučaju da napravi povrat onda više nije prevarantica. Ili ipak to zaslužuje s obzirom na ovo do sada? Nisam pametna što da radim. U afektu dam htjela odmah na crnu listu, a onda mi je netko ovdje napisao da opišem slučaj pa da vidimo što cure misle.
2017 02 16
Slučaj traje od ponedjeljka kad smo napravili zamjenu. Zamjena je trebala zapravo biti u utorak, ali je bila jako dosadna. Tada nije spominjala put. Da bi sutradan rekla da je na putu. Cijela stvar ne traje dugo, ali nijednom gestom nije pokazala ozbiljnu namjeru i razumijevanje
2017 02 16
Po meni si čekala i više nego dovoljno...4 dana. Šteta što nedostatak nisi vidjela na samoj primopredaji, ali što je tu je. Ovo njezino odugovlačenje samo pokazuje da nimalo nema namjeru izvršiti povrat robe. Mogu razumjeti da je čovjek uvjeren da je kupio original, a u biti posjeduje dobar fejk.... Mogu razumjeti da čovjek previdi neki nedostatak koji nije pretjerano vidljiv, ali da na torbi fali ring kojim se kopča to baš nije nevidljivo....kako si i sama zaključila, kategorija "perfidne i sofisticirane krađe".
2017 02 16
> Cure drage..što vi mislite o ovome? Mislim da je slučaj prevare (konačno) opisan na sažet, detaljan i pismen način. S obzirom na optužbe druge strane za "uznemiravanje" ne bi bilo loše možda te screenshotove korespondencije staviti.
2017 02 16
Imam osjećaj da je frustrirana jer nema povoda da odbije povrat jer ja nemam potrebu stvar spuštati na osobnu razinu. Ja to vidim ovako: 1.Moj vrijedan predmet je kod tebe 2. Ja sam dobila kopiju i ne želim se prepirati oko toga (dokazivo, razuvjeri me ako možeš) 3. Ja sam oštećena 4. Želim svoju izgubljenu vrijednost nazad E sad se ona pjeni i koprca pa onda vrijeđa i prijeti i naziva me poremećenom i bezobraznom s tim da ni jednu ružnu ili uvredljivu riječ nisam koristila u konverzaciji s njom. Između ostalog, tvrdi da sam mami i njoj prijetila zatvorom, a gospođu sam samo zamolila da pokuša urazumiti kćer ako ne želi da im policija pokuca na vrata (zajedno źive)
2017 02 16
1 2 3 4 5 ... 12