Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Ljubav, obitelj, djeca, psihologija /

Razvodi, prekidi /

Kako vratiti "ex" osobu

Pozdrav curke,zanima me jeste li se ikada nasle u ovakvoj situaciji. Jeste li imale pozitivno ili negativno iskustvo. Koliko je uopce moguce ocekivati da osobi kojoj ste se prije svidali i bili interesantni...a odjednom se izgubio taj interes...mogu ponovo vratiti ti osjecaji i zelja da ponovo bude s vama. Čak i ako prije niste bili u nekoj dužoj ili ozbiljnoj vezi?
2017 02 19
Cvrst lanac s cvrstim lokotom i malo kvalitetniji radijator. Rolajz.
2017 02 19
> cipelitza: > Cvrst lanac s cvrstim lokotom i malo kvalitetniji radijator. Rolajz. tenks
2017 02 19
kolo se okreće uvijek prema naprijed, ne vraćaj se nikad na staro, idi dalje...
2017 02 19
imala sam pozitivno iskustvo vratiti bivšega, ali je ubrzo ta propala veza, iz istog razloga zbog kojega i prvi puta nije išlo. Ako ti prije nije bilo dobro sa njime, mala vjerojatnost da ti ni sada bude dobro. Ali mislim ako si mu prije bila zanimljiva da bi mogla i sada, ali možda i ne jer je možda prešao preko toga i nije zainteresiran. Nikada ne budeš znala ako ne isprobaš
2017 02 19
> TinciM: > Pozdrav curke,zanima me jeste li se ikada nasle u ovakvoj situaciji. Jeste li imale pozitivno ili negativno iskustvo. > Koliko je uopce moguce ocekivati da osobi kojoj ste se prije svidali i bili interesantni...a odjednom se izgubio taj interes...mogu ponovo vratiti ti osjecaji i zelja da ponovo bude s vama. Čak i ako prije niste bili u nekoj dužoj ili ozbiljnoj vezi? koliko je već prošlo vremena od kad ste se razišli ?
2017 02 19
Zasto bi se vracala na staro? S bivšim sam bila 5 godina, čujemo su svake prijestupne, vidimo jednom godišnje, ok smo ostali, ali nam ne pada na pamet vraćati se... od prekida je prošlo 3 godine i svatko ima svoje živote. Ima situacija da ljudi nakon prekida opet pokušaju, ali jako rijetko uspije
2017 02 19
> TinciM: > Pozdrav curke,zanima me jeste li se ikada nasle u ovakvoj situaciji. Jeste li imale pozitivno ili negativno iskustvo. > Koliko je uopce moguce ocekivati da osobi kojoj ste se prije svidali i bili interesantni...a odjednom se izgubio taj interes...mogu ponovo vratiti ti osjecaji i zelja da ponovo bude s vama. Slabo je vjerovatno. Još i manje ako niste bili jako bliski tj u pravoj vezi. Dobro pitanje. Mlatnuti po glavi i držati u podrumu na otoku Jabuka ili Svetac samo za sebe je ono što bih ja najradije da se pita moje primitivne nagone napravila. :D :) Ali u realnosti si mantram da da je bilo pravo, ne bi se ohladilo. Mantraj i ti. Druge nemaš.
2017 02 19
vratiti se staroj ljubavi isto je kao i pročitati istu knjigu kojoj već znaš kraj.....
2017 02 19
Da je ta osoba valjala ne bi ni bila "ex". To ti je odgovor na sve.
2017 02 19
> SonjaSpoljaric: > vratiti se staroj ljubavi isto je kao i pročitati istu knjigu kojoj već znaš kraj..... kad smo kod knjiga ...ja baš volim čitati dobru knjigu više puta .svaki puta otkrijem nešto novo x-)
2017 02 19
:s :s :s :s :s :s :s ,:) ,:) ,:)
2017 02 19
Ljudi na neki način s godinsma odrastaju, mjenjaju se, mjenjaju im se prioriteti, tako da odgovor na vaše pitanje je nemoguć. Iz onoga šts ste nspisali, ne znamo okolnosti šta se desilo prije i koliko prije.... Ne znamo vašu dob i njegovu dob. Previše je općenito Ono šta ja znam jeda će vam većina reći da ne ponavljate povijest, a ja ću vam reći da dobro promislite čemu se veaćate i zašto. Odgovor je u vama. Ako se vraćate iz očaja i jer ste trenutno sami, bolje nemojte, a ako ste u toj osobi otkrili novu "dimenziju" probajte. Nemate šta izgubiti, bolje da probate nego da se cijeli život pitate šta je moglo biti. Sretno!
2017 02 19
> SonjaSpoljaric: > vratiti se staroj ljubavi isto je kao i pročitati istu knjigu kojoj već znaš kraj..... Prava istina ;)
2017 02 19
> SonjaSpoljaric: > vratiti se staroj ljubavi isto je kao i pročitati istu knjigu kojoj već znaš kraj..... Prava istina ;)
2017 02 19
1 2