Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Sport i dijeta /

Aceton za skidanje trajnog laka, molim savjet

cure, gdje ste kupile trajni lak?
2017 02 25
Meni je trajni lak trajao tjedan dana, ne znam jel to normalno, ali ne vrijedi tih para ako je tako uvijek. :/
2017 02 25
> sunshinenow: > cure, gdje ste kupile trajni lak? Ja još nisam kupovala, ali ima po ebayu (ne kineski), koliko sam čula dm, muller i sl. I naravno, web shop tipa Socap, Franela..
2017 02 25
> Uljeshura: > Meni je trajni lak trajao tjedan dana, ne znam jel to normalno, ali ne vrijedi tih para ako je tako uvijek. :/ Ajoj..to još nisam čula.. Jesi nešto posebno radila da si mogla oštetiti? Ili jednostavno tek tako, od najnormalnijih aktivnosti (tipa čišćenje i sl.)?
2017 02 25
Narucila sam s ebaya od tri razlicita sellera, ni jednom nije doslo :D probat cu ovako na zivo onda :D
2017 02 25
@ Uljeshura,možda nisi nokte "pripremila" kako triba! Ja sam se inače opremila sa svim priko ebaya.Izbjegavan skroz jeftine i sa svim sam više nego zadovoljna. Nisan sigurna 100% ali lampa s ebaya kupljena je prije više od 3god. Traje mi sigurni 3 tj ako ne i više. Skidan običnim acetonom s tim da prije toga lagano izrašpan gornji sloj.
2017 02 25
> Mystery: > @ Uljeshura,možda nisi nokte "pripremila" kako triba! > anavii: > > Uljeshura: > > Meni je trajni lak trajao tjedan dana, ne znam jel to normalno, ali ne vrijedi tih para ako je tako uvijek. :/ > Ajoj..to još nisam čula.. > Jesi nešto posebno radila da si mogla oštetiti? Ili jednostavno tek tako, od najnormalnijih aktivnosti (tipa čišćenje i sl.)? U Mulleru na glavnom trgu mi je neka cura radila. A radila sam najuobicajenije dnevne poslove doma, nista ekstra. :/ (A ionako uvijek nosim rukavice čak i kad radim nešto s vodom). Poslije tjedan dana sam ih jednostavno zgulila noktima dolje skroz jer su se počeli odvajati, postali su gumasti nekako, i bojala sam se da ću još dobiti i gljivice od nakupljanja vlage ispod odignutih dijelova pa sam ih golim noktima sastrugala. Sad ih geliram. Al vidim sad po temi da vama traje dulje...kopka me da probam ponovo..mozda cura nije znala posao...:/
2017 02 25
> U Mulleru na glavnom trgu mi je neka cura radila. A radila sam najuobicajenije dnevne poslove doma, nista ekstra. :/ (A ionako uvijek nosim rukavice čak i kad radim nešto s vodom). > Poslije tjedan dana sam ih jednostavno zgulila noktima dolje skroz jer su se počeli odvajati, postali su gumasti nekako, i bojala sam se da ću još dobiti i gljivice od nakupljanja vlage ispod odignutih dijelova pa sam ih golim noktima sastrugala. > Sad ih geliram. > Al vidim sad po temi da vama traje dulje...kopka me da probam ponovo..mozda cura nije znala posao...:/ Ja mislim da ti jednostavno nije dobro pripremila nokat..da je ostao mastan ili prašnjav pa se nije dobro uhvatilo..ili da nije koristila sve kako je trebala. Nisam baš od nikog čula da baš toliko kratko traje. Meni je trajni lak čudo i nema šanse da ih više geliram. Odi kod neke provjereno dobre noktarice ;)
2017 02 25
Cure rade u salonu sa Harmony soak off. Ja ga narucujem vec dugo preko ebay iz Amerike jer seficu puno jeftinije izadje nego di je do sad kupovala. Uglavnom, za ruke se pokazao super na svim noktima. Cak i onima koji se listaju. Bitno je dobro nokat pripremiti ali svaka marka trajnog laka je za sebe. Radimo i sa Alessandrom i za ruke katastrofa, nikom ga ne stavljamo. A na nogama svima super stoji. I po 2 mjeseca. Taj harmony nadjem za oko 110 kn na ebay
2017 02 25
Pa evo, ako neka ima preporuku... ,:) Rado bih probala. Ili čak neka od vas da sama sebi radi. Samo obično svijetlorozo bih stavila, ili prozirno, nikakve egzibicije koje zahtijevaju stručnost Inače, poludjela sam za nailartom u zadnjih par mjeseci(otkako se geliram)i stalno stavljam nekakve crtezice. Jedanput jednostavno trajni lak a jedanput nailart gel mi se cini kao ok rjesenje. Ako se smije tako šaltati? :/
2017 02 25
> Uljeshura: > Pa evo, ako neka ima preporuku... ,:) Rado bih probala. Ili čak neka od vas da sama sebi radi. Samo obično svijetlorozo bih stavila, ili prozirno, nikakve egzibicije koje zahtijevaju stručnost > Inače, poludjela sam za nailartom u zadnjih par mjeseci(otkako se geliram)i stalno stavljam nekakve crtezice. > Jedanput jednostavno trajni lak a jedanput nailart gel mi se cini kao ok rjesenje. Ako se smije tako šaltati? :/ U kojem si djelu grada? Ja ti imam preporuku za Dubravu. Meni cura radi savrseno nokte.
2017 02 26
u Billi imate plavi aceton,5kn bočica,fino skida,naravno poslije malo porašpate i dobro
2017 02 28
> Mystery: > @ Uljeshura,možda nisi nokte "pripremila" kako triba! > Ja sam se inače opremila sa svim priko ebaya.Izbjegavan skroz jeftine i sa svim sam više nego zadovoljna. Nisan sigurna 100% ali lampa s ebaya kupljena je prije više od 3god. > Traje mi sigurni 3 tj ako ne i više. Skidan običnim acetonom s tim da prije toga lagano izrašpan gornji sloj. Koju marku naručivate s ebaya?
2017 03 09
ahaaa..inače odavno uzimam sve preko aliexpressa pa sam samo tamo i gledala, te nisam vidjela, budem malo po ebayu škicnula...hvala ti :)
2017 03 11
;)
2017 03 11
1 2