Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Sport i dijeta /

Aceton za skidanje trajnog laka, molim savjet

Drage krpicarke, gdje mogu kupiti vece pakiranje acetona za skidanje trajnog laka? Meni i mojoj prijateljici nije dovoljan onaj depend iz kozma, a i cijena za tu malu bocicu mi je prevelika... probala sam obicnim acetonom bez ulja, ali ne odstranjuje lak. Hvala na savjetu 😘
2017 02 24
A ona fora da se namoči vatica s acetonom i umota u alu foliju? Nakon par minuta bi kao trebao otići.. Ja sam baš stavila jučer prvi put trajni lak pa i mene zanima, čisto za ubuduće, ako ne stignem otići do noktarice.
2017 02 24
> Natalija77: > Drage krpicarke, gdje mogu kupiti vece pakiranje acetona za skidanje trajnog laka? Meni i mojoj prijateljici nije dovoljan onaj depend iz kozma, a i cijena za tu malu bocicu mi je prevelika... probala sam obicnim acetonom bez ulja, ali ne odstranjuje lak. Hvala na savjetu 😘 možda baš odstranjivač sa acetonom, ima u mulleru i onda u alu foliju.
2017 02 24
Jesam, tako ga i skidam, ali ocito mi je aceton preslab... inace odusevljena sam trajnim lakom, nakon dugog geliranja noktiju uzivam u svojima prirodnima, a lak ih fino ocvrsne....
2017 02 24
> Natalija77: > Jesam, tako ga i skidam, ali ocito mi je aceton preslab... inace odusevljena sam trajnim lakom, nakon dugog geliranja noktiju uzivam u svojima prirodnima, a lak ih fino ocvrsne.... Da, iz istog razloga sam i ja prešla na trajni :) pa i mene zanima ova tema. U slučaju da baš poželim skinuti lak a da ne mogu dočekati termin kod noktarice.
2017 02 24
> anavii: > > Natalija77: > > Jesam, tako ga i skidam, ali ocito mi je aceton preslab... inace odusevljena sam trajnim lakom, nakon dugog geliranja noktiju uzivam u svojima prirodnima, a lak ih fino ocvrsne.... > Da, iz istog razloga sam i ja prešla na trajni :) pa i mene zanima ova tema. U slučaju da baš poželim skinuti lak a da ne mogu dočekati termin kod noktarice. Meni je super, sve radis s njim po kuci, sjaji se kao od prvog dana, a imam masnije nokte tako da mi svaki normalni lak drzi pol dana - dan,a trajni je stvarno trajni... 😊
2017 02 24
> Meni je super, sve radis s njim po kuci, sjaji se kao od prvog dana, a imam masnije nokte tako da mi svaki normalni lak drzi pol dana - dan... 😊 Meni su dosadili dugi, umjetni nokti. Fakat sam to sad već prerasla, pa makar bio nude ili french pristojni u pitanju. Sad imam svoje ful kratke i trajni. Preporodila sam se :) To mi je bitno da se sjaje :) ja planiram i dalje ići kod svoje noktarice na trajni, ali nekako razmišljam da si i sama radim to doma..pa me zato i zanima koji je aceton najbolji. Ili općenito neka fora koja isključuje rašpanje ;)
2017 02 24
Ja imam lampicu iz bipe, primer, lak i sjaj... to je to... financijski se vise isplati, a i ne ovisim o nikome... super mi je sto nije nista komplicirano i lijepo se moze eksperimentirati... 😊, a i nije nista lošije napravljeno nego u salonu... mirna ruka i to je to... tri tjedna mira i urednosti.... 😁
2017 02 24
Ja sam i sebi prije sama radila cijele, gelirane nokte. Pa mi dosadilo i sve pobacala, a lampa riknula. Razmišljam si uzeti par tih stvarčica i sama si opet raditi ali samo trajni lak. Samo da čujem iskustva i preporuke kako se skida :D
2017 02 24
> anavii: > Ja sam i sebi prije sama radila cijele, gelirane nokte. Pa mi dosadilo i sve pobacala, a lampa riknula. > Razmišljam si uzeti par tih stvarčica i sama si opet raditi ali samo trajni lak. > Samo da čujem iskustva i preporuke kako se skida :D 😊 ☺️
2017 02 24
U salonu koristimo 100%-tni aceton. Mi ga uzimamo u Zadru u Inko centru. To je ducan sa ortopedskim pomagalima, materijalom za salone i svasta nesto. Uglavnom oko 30 kn dodje 1 litra tog acetona i super skida. Pa eto da probate pogledati u nekom takvom ducanu. Ili mozda ljekarni.
2017 02 25
> Samakama: > U salonu koristimo 100%-tni aceton. Mi ga uzimamo u Zadru u Inko centru. To je ducan sa ortopedskim pomagalima, materijalom za salone i svasta nesto. > Uglavnom oko 30 kn dodje 1 litra tog acetona i super skida. Pa eto da probate pogledati u nekom takvom ducanu. Ili mozda ljekarni. Hvala puno, to je stvarno ok cijena, a i ako je 100%aceton sigurno skida odlicno.. . 😃
2017 02 25
Skida skida bas je jak ali nikakvih problema s njim nikad. 5 minuta samo drzimo bandazirano i skida sve. S tim da prije bandaziranja nokte lagano isturpijamo, samo da se sjaj skine. Doduse ne radim ja to nego kolegice ali vidim kad one rade. Eto da znate. Nadam se da sam malo pomogla 😉
2017 02 25
> Samakama: > Skida skida bas je jak ali nikakvih problema s njim nikad. 5 minuta samo drzimo bandazirano i skida sve. S tim da prije bandaziranja nokte lagano isturpijamo, samo da se sjaj skine. Doduse ne radim ja to nego kolegice ali vidim kad one rade. Eto da znate. Nadam se da sam malo pomogla 😉 Hvala puno 😘😘
2017 02 25
> Samakama: > Skida skida bas je jak ali nikakvih problema s njim nikad. 5 minuta samo drzimo bandazirano i skida sve. S tim da prije bandaziranja nokte lagano isturpijamo, samo da se sjaj skine. Doduse ne radim ja to nego kolegice ali vidim kad one rade. Eto da znate. Nadam se da sam malo pomogla 😉 Hvalaa :)
2017 02 25
1 2