Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Svakodnevica /

Škola, fakultet, posao, karijera /

Instrukcije i pomoć djeci nižih i viših razreda osnovne škole oko učenja

Instrukcije i pomoć djeci nižih i viših razreda osnovne škole oko učenja, instrukcije i pomoć iz predmeta kao što su: - hrvatski jezik, - njemački jezik, - matematika, - kemija, - pomoć oko pisanja i čitanja lektire i sl. (dodatne informacije u box)
2017 03 03
Nudim pomoć u pisanju oglasa za instrukcije iz hrvatskog jezika kako on u sebi ne bi imao rečenicu poput "...predmeta KAO ŠTO SU...hrvatski j., njemački j...." Besplatno! Osim naravno ako oglašivač podučava neke druge predmete, nalik hrvatskom j., njem. itd. :)
2017 03 03
Nudim financijsku potporu u iznosu od 5 kn po oglasu osobama koje besplatno pomažu u pisanju oglasa za instrukcije osobama koje te instrukcije nude! Hvala 8-)
2017 03 04
> sanjaurban: > Nudim financijsku potporu u iznosu od 5 kn po oglasu osobama koje besplatno pomažu u pisanju oglasa za instrukcije osobama koje te instrukcije nude! > Hvala > 8-) :')
2017 03 04
> teehee: > Nudim pomoć u pisanju oglasa za instrukcije iz hrvatskog jezika kako on u sebi ne bi imao rečenicu poput "...predmeta KAO ŠTO SU...hrvatski j., njemački j...." > Besplatno! > Osim naravno ako oglašivač podučava neke druge predmete, nalik hrvatskom j., njem. itd. :) :') :') :') :')
2017 03 04
I još jedan (besplatan) savjet: kad već oglašavate instrukcije iz hrvatskog jezika, nastojte ne imati u svojem virtualnom ormaru kardinalne greške poput "cvijetne" haljine. Inače, gradivo drugog razreda osnovne škole.
2017 03 04
Nudim: - Instrukcije iz matematike, fizike, kemije i biologije za osnovnu školu (od 1. do 8. razreda)- višegodišnje iskustvo u radu s djecom svih uzrasta uz odlične rezultate - Prevođenje tekstova i radova sa hrvatskog na engleski i obratno - Izrada seminaskih i diplomskih radova - Pisanje molbi i životopisa - Izrada prezentacija, plakata, eseja i sastavaka svih razina i vrsta Lokacija za instrukcije: Sesvete/Novi Jelkovec Kontakt: mob- 099 3535 533 ; e-mail- [email protected]
2017 03 26