Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ostalo /

Razgovori /

Hrvatska pošta i njeni biseri

Ne znam je li itko bio u takvoj situaciji ili imao sličnu, ali baš je "trta mrta". Slala sam paket prošli ponedjeljak preko pošte i tražila sam broj za praćenje pošiljke. Sjetim se u srijedu provjeriti status pošiljke jer sam skroz uopće zaboravila na taj paket. U tablici je bilo navedeno samo vrijeme kada sam poslala, malo čudno pošto sam slala na drugi kraj grada, trebalo je već doći idući dan ili drugi dan. Slala sam upit kupcu je li dobio paket, međutim nisam dobila odmah odgovor. Vrag mi nije dao mira, išla sma u poštu i tražila sam u potražnicu da vidim što je s paketom. Službenica je rekla da joj je malo čudno kako već nije dostavljen. Naposljetku, u petak dobijem odgovor od kupca kako je paket dostavljen već u utorak. Sva sreća pa je kupac bio fer, ovako je moglo biti dar mar, jer je mogao vidjeti po broju pošiljke kako nije evidentirano da je dostavljeno i tražiti od mene povrat novca. Na kraju sam ponovno otišla u poštu i rekla da paket dostavljen kupcu i nek poprave tu tehnologiju.
2017 03 13
Sustav im kasni, ništa novo. Oslanjaš se na vlastito iskustvo. Paketi obično stignu idući dan ili za 2 dana ako je mjesto udaljenije, eventualno koji dan više za otoke i sl.
2017 03 13
30 km od Splita pošiljka putuje nekada 10-tak dana, da udariš glavom u zid. Sestra mi poslala rtg snimke da se ne zračim ponovno, ma briga njih. Na praćenju nije se makao tekst, oni to objašnjavaju da nije vjerodostojno., na kraju tako i piše.
2017 03 13
> hanami: > Sustav im kasni, ništa novo. > Oslanjaš se na vlastito iskustvo. Paketi obično stignu idući dan ili za 2 dana ako je mjesto udaljenije, eventualno koji dan više za otoke i sl. Uh, dobro je znati :)
2017 03 14