Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Svakodnevica /

Škola, fakultet, posao, karijera /

Prekvalifikacija

Cure sto mislite isplati li se prekvalificirati? Konkretno ja sam zavrsila za kozmeticara, struku nisam radila jer se nikako ne vidim u tome, trenutno radim van struke. Gledala sam prekvalifikaciju za farmaceuta ili zdrastveno-laboratorijskog tehnicara, voljela bi cuti iskustva, od nekog tko je u tim strukama, koliko je tesko naci posao u tim strukama? Buduci da ako se odlucim na prekvalifikaciju trebat cu polagati razliku predmeta, koliko je to opsirno obzirno da je razlika velika? Bila bi jako zahvalna da podjelite iskustva :)
2017 04 18
I da jos nesto imam 25godina, jel malo kasno za sve to?
2017 04 18
> katarina777: > I da jos nesto imam 25godina, jel malo kasno za sve to? Nije ti kasno. Nikad nije kasno. Treba vidjeti i gdje živiš, šta se na tvom području više traži, ali svakako mi je zanimanje zdravstveno-laboratorijskog tehničara nekako bolje. U farmaciji se radi svakako, i subotama i nedjeljama i dežurstva (nisam stručnjak, ali ovako na prvu).
2017 04 19
Tendencija je razvoja privatnih zdravstvenih ustanova koje obavljaju i laboratorijsku djelatnost (vađenje i analiza krvi)... a tu je perspektiva za sve one koji žele biti adekvatno plaćeni za posao koji rade... Nensi1506 dobro komentira, nikad nije kasno... ali isto tako očekuj prekovremeni rad i rad po potrebi kad se nagužva... Razlike ispita se nemoj bojati, sagledaj pozitivno rezultate koji će proizaći iz toga ... posao koji voliš, cijenjeno zanimanje, rad koji će donositi zaradu itd. samo hrabro ... nemoj se ustručavati donositi odluke...
2017 04 19
Pa ti si još jako mlada. Sa svojih 25 godina stvarno stigneš bez problema napraviti prekvalifikaciju!!! Samo kreni, i hrabro naprijed!!
2017 04 19
<3
2017 04 19
Rad u smjenama mi nije nepoznat :) trenutno radim posao koji se radi po 12h i danju i nocu, i blagdane i sve, ali nije to ono sto bi mogla raditi cijeli zivot i nije dovoljno placen, izmedu ova dva zanimanja se dvoumim al mislim da mi se vise svida rad u laboratoriju :) muz je uz mene, podrzava me sto god da odlucim
2017 04 19
Definitivno se isplati prekvalifikacija, samo hrabro! 😊😘
2017 04 20