Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ostalo /

Razgovori /

Pomoc, Tisak se zatvara, a paket mi treba stici.

Curke, nemam pojma sto da radim, curka mi poslala danas paket, a sestri danas rekli na tom Tisku da u petak rade zadnji dan. Isla bi nazad pitat kaj ce mi bit s paketom, al rade do 2, a ja tek sad dosla doma. Jel se jos nekome to desilo? Mislim da mi nece stici do petka. Budem ih i nazvala, nek mi ga dostave na neki drugi kiosk u blizini ako je moguce, samo da mi ga ne zagube negdje:D Bas su smotani. Mogli su odmah u sustavu izbrisat taj kiosk i rec da se na njega vise ne moze slati. Nije valjda da ce ih sve pozatvarat, iako su digli cijene jos mi je nekad ok primat i slat pakete s njim.
2017 04 19
Nazoves im tel njihov i vidis
2017 04 19
Paket bi trebali poslati na kiosk najbliži onome koji se zatvara. Ako ste dali broj mobitela, možda će vam i u poruci napisati gdje je dostavljen vaš paket.
2017 04 19
Nije mi se ništa slično desilo. Najjednostavnije bi bilo da ih kontaktirate i pitate isto što i nas...možete i preko Facebooka porukom, tu su prilično ažurni. U nekoliko sam navrata slala mail, odgovora ili nije bilo ili je bio sa zakašnjenjem. Porukom na FB sam uvijek dobila odgovor i to prilično brzo
2017 04 19
Mjesto dostave će biti promjenjeno tj proslijedit će ga na najbliži tisak.Možeš pratit pomoću šifre.
2017 04 19
Hvala curke, tako je, dobit cu paket na najblizi Tisak :) sad mi je lakse
2017 04 20