Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Cure prevarene od Monike iz Novske..

ljuta sam na to malo bahato biće i sad me komarac uboja u prst [:frustriran] Monika me proklelaaaaaaa Što napravi plavuša kad prestane pušit? -Proguta [:smije] [:smije] [:smije] [:smije] [:smije] /morala san/
2013 04 11
P.S. kakvi su ovo minusi na temu???? žena se trudi da se prevare zaustave i da se vrati novac prevarenima a vi spuštate!!! [:znoji]
2013 04 11
Studied at Money yeah! [:smije]
2013 04 11
[:smije] [:smije] [:smije] [:smije] JAVII SEEEE,JAVI SEEEEEEEEEEE!!! :D
2013 04 11
hahahahahahahaha, sad kad me tuzi za politicku nekorektnost, ona nije ciganka vec romkinja, kako se usudjujem [:smije] [:smije] [:smije] [:smije] [:smije]
2013 04 11
MA i cigani su posteniji od ovog.....bolesno!
2013 04 11
istina, moj strai zastupa par njih, svi su veci ljudi od nje i normalniji, a neki i jedu po puckim kuhinjama. pa nek si misli kako jedna takva osoba ima vise dostojanstva od nje
2013 04 11
ma znas kaj... ja mislim da je tu jedina pomoc pozvat joj czss tamo budu je hranili, oblacili, prepoznali njen poremecaj i poslali je na strucnu skrb, a njeni roditelji ce imati usta manje za hraniti, nek im to bude prvi korak u rjesavanju dugova [:smije] [:smije] [:smije]
2013 04 11
MOd hvala ti [:poljubac] Monika Mimič iz Novske, nadam se da čitaš ovu temu, ak ne uplatiš novce i pošalješ mi uplatnicu, opet ču stavit tvoje podatke u naslov teme, pa me onda pokušaj maloljetna tužiti u Sloveniji [:hihot]
2013 04 11
Pozdrav cure! Prema lopovima i prevaranticama nema milosti.Nedajte da vas netko potkrada jer novce nitko nije našao na putu nego zaradio! [:poljubac]
2013 04 11
Curke, ja sam joj pokušala dobiti mamu na mobitel, međutim, stalno je odbacivala pozive. A Monika me blokirala na facebook profilu [:ljut]
2013 04 12
"samo nije znala da je onda pola toga ocito poktradeno" [:smije] Pa kako im nije glupo sramotit se tako !!!?
2013 04 12
ma prijavit to policiji i bok, ona jedna ce tu zlostavljat nas 10 000 [:znoji]
2013 04 12
1 2