Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Kakvo je vrijeme došlo... :(

Svaki dan kada uključimo tv,ili je netko nekoga ubio,ili ljudima treba pomoć,novci za lijekove,operacije,liječenje...za život....Djeca i mladi umiru...Ovo je pretužno...A neki se brinu kakav će mobitel imati,što skuplji to bolji jel....Ili kupuju nenormalno skupu robu..Ja bih voljela svima uplatiti malo novca kad bih mogla,ali to je nemoguće jer je to stvarno puno ljudi... [:tuzan] I sada onaj dečko što živi sa bakom i treba na operaciju oka...Jako tužno,pogotovo me pogodilo to što je ostao sa 9 mjeseci bez roditelja jer sam i ja tada ostala bez majke...Ja sam danima tužna jer je ovo grozno što se događa,ne daj Bože više nikome...Oprostite ako sam vas rastužila... [:place] [:place]
2013 04 13
kod nas sunčano [:smije] [:smije]
2013 04 13
Super si... [:boji]
2013 04 13
istina, samo nekakve crne vijesti [:tuzan].... A baš kao što kažeš, dok neki gledaju kako će kupiti što skuplje stvarćice nažalost drugi trebaju za lijekove, hranu i svakakve druge potrepštine potrebne za život. Ali eto to je kod nas tako. I prije će pomoći čovjek koji ni sam ponekad nema dovoljno, nego netko tko ne zna kud bi sa novcem. Ne znam, što više čitam takve stvari, sve sam više zahvalna na tomu što su mi djeca zdrava, jer to je najbitnije; da su zdravi i sretni a sve ostalo će doći kad-tad [:smijesi]
2013 04 13
Živa istina,trebamo biti sretni što smo zdravi i što imamo novca za ono najpotrebnije barem...
2013 04 13
Ja sam mislila da sam ja jedina tako osjetljiva i da me sve pogađa, ali vidim da nisam jedina... [:tuzan]
2013 04 13
Nisi draga...Ja sam nekad i previše osjećajna ali ne možeš biti ravnodušan na takve stvari....
2013 04 13
Eto baš to, kad imamo za djecu, platiti račune i napuniti frižider. Tako da za sebe i ne kupujem a kamoli neke skupe stvarčice... ja sam sretna kad ovdje zamjenim nešto [:zaljubljen]
2013 04 13
eto kakvo je vrijeme došlo.. takvo da se netko zafrkava na žalosnoj temi.. MValentina to se odnosi na tebe [:sokiran] mislim, ako ti je dosadno otvori neku temu za razonodu pa tamo bacaj super fore [:znoji] [:jezik] nemam se namjeru svađati, samo mislim da ne znaš odabrat pravo mjesto ni pravo vrijeme za neke komentare [:pospan]
2013 04 13
dobro aj, malo šale dobro dođe, ne virujen da je MValentina nešto loše mislila.. meni je grozno šta je jučer neka cura otvorila temu za pomoć tom dečku i svi smo se uključili i danas više teme nema, očito je obrisana!! katastrofa!!!
2013 04 13
Ja shvaćam zezanciju i volim se zezat stvarno...ali ja mislim da ova tema baš nije za to...Ali ok,svako piše šta hoće,ja se neću petljati...
2013 04 13
Bas sam danas citala i jako me rastuzilo, probat cu nesto uplatiti iako nisam u sjajnoj situaciji, ovdje kod nas u Slavoniji je katastrofa, pola je nezaposleno.
2013 04 13
mi uopće ka i svi uglavnom nismo svjesni koliko smo sretni ako smo zdravi i ako su nam djeca zdrava navikli smo da moramo imat sve sve samo da daj kupuj radi trči juri djecu utrpaj nekom da čuva i na kraju što imamo ništ a djeca odrastu i neprimjetimo kad materjalne stvari nam jednog dana postanu nebitne i pitamo se gdje nam je prošao život a da ne govorim ako se nedaj Bože desi neko zlo ili bolest onda shvatimo što je ustvari najbitnije i najvrjednije u životu ljudi su se prije puno više cijenili voljeli i poštivali a i pomagali jedni drugima sad je sve naopako i što je najbolje stvari koje meni nisu uopće normalne sad su in
2013 04 13