Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

vjerovali ili ne

cura se javila tu da daje na poklon nesto, samo postarinu triba platit i ja se uredno javila i osvojila poklon. medjutim ima puno posla i nikako da meni posalje paket, a u medjuvremenu se ja zainteresiram za jednu njenu maicu i ona meni da ce mi to bit poklon za cekanje!! poklon dobivam za osvojeni poklon! i sad se vec uru prepucavamo da mi da adresu da i ja njoj posaljem poklon [:zaljubljen] toliko je tema o prevarama da sam morala ovo podijelit sa vama [:poljubac] naletim na predivnu curu koja je usput tek nova tu sa par pozitivnih normalnih cura ipak imaju, jupiii [:kesi] [:sramezljiv]
2013 04 13
Napokon nešto lijepo! [:zaljubljen]
2013 04 13
prekrasno [:zaljubljen] [:zaljubljen] [:zaljubljen] [:zaljubljen] [:zaljubljen]
2013 04 13
Jako lijepo! neka ima i toga!
2013 04 13
DAAAAAAAAAA!!!!! komplimenti curama koje poklanjaju! [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac]
2013 04 13
zaboravih najvaznije, martinab22 je ta cura [:poljubac]
2013 04 13
svaka čast,. to je za svu pohvalu!! malo je takvih.. i sama se nalazim među onima s malo povratnih inf, jer sam nova ovdje,. i jako je lijepo kad nas neko podrži,. [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac]
2013 04 13
bravo, bravo [:zaljubljen] [:zaljubljen] [:smijesi]
2013 04 13
bravo i martini a i bravo tebi za ovu temu!!! [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac]
2013 04 13
ajde da se čuje i za pozitivne cure....iako moram priznat kupila sam nekih 6-7 stvari sa krpica i sve su bile super cure,prodala dvije majice jednoj curi isto super cura...meni nije bilo neugodnih iskustava,ali kako sve više čitam sve se više bojim da ću naletiti na neku prevaranticu... ali martini sve pohvale,kao i curama od kojih sam kupovala i kojoj sam prodala...
2013 04 13
Baš lijepo za pročitati,svaka čast [:sramezljiv]
2013 04 14
angiezd je isto jedna u tom rangu:) trebala sam ju odma javno pohvaliti!!!
2013 04 14
osoba koja zasluzuje sve pohvale ZMAJEVNA [:poljubac]
2013 04 14