Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

sarena ili jednobojna podloga pitanje je sad ... ;)

evo nesto me opet snervalo [:hihot] .... drage korisnice i one koje se osjecaju manje drage [:hihot] .... naime, radi se o sljedecem... listajuci neke profile snervalo me gledanje slika na kojima jedva prepoznam predmet koji se ustvari prodaje [:sokiran] [:tuzan] .... bitan problem koji sam primjetila su sarene deke, tapeti i ostale podloge na kojima slikate svoje predmete.... zar ne bi bilo puno jendostavnije i naravno preglednije da ih stavite na neku jednobojnu podlogu ili bar dvobojnu a ne toliko sarenu da se izgubi predmet koji se prodaje... jos ako je predmet saren ajme nama [:boji] [:tuzan] [:smijesi] .... mislim da bi to uveliko poboljsalo pregled i prodaju stvari u vasim "ormarima" ... sta mislite o tome kolegice krpicarke? [:smijesi]
2013 04 14
Slazem se, iako i ja imam slikica na dekici koja je u 3 boje, ali zato sto ne stignem, sve to nekako u brzini stavljam, pa ako je netko zainteresiran saljem dodatne slike :)
2013 04 14
prefeririam jednobojnu podlogu,mada ima par slika na "šarenoj"....al opet mislim da nisu čisti papagajluk [:smije] ,tj.da se ipak dobro vidi o čemu se radi...
2013 04 14
E tako i ja..iraosk je to bolje objasnila od mene :) Ne smeta ako ne unisti predmet koji se prodaje
2013 04 14
e baš to,tea [:smijesi] evo npr.moja prijateljica radi heklani nakit i poslikala je sve na nekoj šarenoj podlozi,i još mucastoj....stvari uživo predivne,alli na slikama se sve smiješalo,ništa se ne vidi kako spada,a treba baš malo zooma,detalja,i prodaje se samo od sebe [:smijesi]
2013 04 14
to ti je draga da se bolje stopi sa oklinom [:smije] [:smije] [:smije]
2013 04 14
Jednobojna! [:zaljubljen] Pogotovo bijela pozadina- okačiti na vješalicu pa na zid, ili za sitnije stvari bijeli papir. [:zaljubljen]
2013 04 14
e a gle što mene "digne"....slike položene "na bok"....rotirajte to,priti pliz,kud sam ćorava pa moram furati optiku,još da i vrat iščašim pokušavajući odgonetnuti što je na slici [:smije] ili još bolje.....slikanje hlača odozgora.....pa sve mi izgledaju kao mrkve,samo još lišće fali za potpun dojam [:smije]
2013 04 14
slažem se sa kreativnim selom :)
2013 04 14
slažem se sa kreativnim selom :)
2013 04 14
e ira dobro si dodala te rotirane slike... [:smije]
2013 04 14
Ja slikam na laminatima, posle odem na Picassu i odrežem ono što se ne treba vidjeti.
2013 04 14
Ja slikam na laminatima, posle odem na Picassu i odrežem ono što se ne treba vidjeti.
2013 04 14
meni to apsolutno ne igra ulogu .. nisam do sada nigdje vidjela da je ispod artikla neka ultra šarena podloga da ne mogu prepoznati artikal .. uvijek možeš tražiti od takvih više slika :)
2013 04 15