Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Što odjeniti na obrani diplomskog?

Pozdrav, molim vas pomozite, što odjeniti na obrani, razumijem da mora biti nešto svečano, no šta i kakve kombinacije, nemam pojma... zatim pokloni profesorima, što uzeti? imam dvije profesorice i dva profesora u komisiji
2017 08 31
odjenUti !!!!! nešto kulturno! košulja je uvijek dobar izbor!
2017 09 01
Odijelo s hlačama i košulja. Haljina pa na nju neki lijepi blejzer. Suknja i bluzica i gore blejzer. Ne vrtoglave štikle, ne minice, ne dekoltirane majice, ne traperice i starke, ne gola ramena i sandale s otvorenim prstima, ne napadna šminka... Znači, čista klasika. I tako i ubuduće kad se zaposliš. Klasična odjeća je vječna, traje godinama i svugdje se uklapa.
2017 09 01
Poslovni look je najbolji, hlače+košulja ili suknja + košulja. Što se tiče poklona, ovisi kakav je običaj na pojedinom fakultetu...zapravo koliko ćeš se držati toga ako je poklanjanje bilo i kod prošlih generacija. Ja sam pri obrani diplomskog poklon kupila samo mentorici (bombonjeru i cvijeće), komisiji nisam ništa. Ali zato je bio običaj da se nakon obrane počaste profesori, te se donese nešto sokova, plate, kolača. Bilo je studenata koji nisu ni to i opet je prošlo. Sve je stvar vlastitog izbora. Ali iz iskustva ti mogu napisati, nemoj se uopće opterećivati hoćeš li im nešto kupiti ili ih počastiti. Gledaj na svoje mogućnosti. Uostalom pokloni nisu obaveza, jer profesori ustvari ni ne bi smijeli primati poklone. Tako da je to sve tvoja dobra volja ako su ti mentori bili ok pa im želiš pokloniti neki znak pažnje i što su ti pomogli oko završnog rada.
2017 09 01
Treba dogurati do diplomskog s 'odjeniti' :s
2017 09 01
mislim da je "odjeniti" tipfeler, u i i su jedno pored drugog na tipkovnici :)
2017 09 01
okej nisam znala da ovdje ima grammar-nazi persona, ali vidim da svatko liječi frustacije na svoj način....nije mi namjera se prepucavati oko gramatike, samo sam lijepo pitala. i dapače, tipfeler je, slučajno je stisnito....
2017 09 01
Slučajno je 'stisnito' :D ? I to dva puta. Potpis: Grammar-nazi persona. sanjaurban je moja Helga ('Alo,alo!')
2017 09 01
Na obranu se obači normalan poslovni look, a za poklone i čašćenja komisije prvi put čujem. Pa to je ko da profesoru na ispit nosiš čokoladu...
2017 09 01
KanyeWest, nemoj se ljutiti, sve ti je to zekanje. Obrani ti diplomski, navijam za tebe ;)
2017 09 01
Sve ovisi od fakulteta do fakulteta. Kod mene je npr. bilo toga da se na kraju počasti ne samo komisija, već i ostali prof.koga si pozvao... Iskreno, da sam tada znala (bila pametnija), napravila bih se luda pa ne bih ništa častila x-) x-) x-) Tako da svim curama ipak preporučam da najviše brige posvete oko diplomskog rada i traženja posla... Nitko te poslije s fakulteta neće zvati i pitati gdje si, kako ti ide, jel ti treba kakva pomoć. Tako da ne treba dati nikakav značaj tim poklonima, jer nisu obavezni. Ako baš hoćeš, uzmi neke cvijeće ili vino samo mentoru ukoliko ti je bio fer i pomogao oko rada. Ništa više niti pretjerano, niti širiti krug darivanja.
2017 09 01
> KanyeWest: > okej nisam znala da ovdje ima grammar-nazi persona, ali vidim da svatko liječi frustacije na svoj način....nije mi namjera se prepucavati oko gramatike, samo sam lijepo pitala. i dapače, tipfeler je, slučajno je stisnito.... to ti je ovdje dobronamjerno! najbolje sam zapamtila one stvari kod kojih sam se obrukala pred razredom.. diplomski, sigurna sam, nema falingi sretno s obranom!!!!!
2017 09 01
ma živac sam veliki u zadnje vrijeme, sve mi ide na živce i smeta, možda zato što sam dva mjeseca ljeta provela u pisanju rada....naravno imala sam istraživački dio pisanja o LGBT osobama di sam sama provodila istraživanja i patila se s time bez ičije pomoći, ni mentoricine....otišla je na mjesec i po' dana na godišnji, niti čitala mailove ni ništa, bila sam prepuštena sama sebi....baš sam ono u grču. jedva čekam da se toga riješim. više.
2017 09 02
> KanyeWest: > imala sam istraživački dio pisanja o LGBT osobama kaj si točno istraživala? jel se može to pročitati? :)
2017 09 02
Nekakav poslovni kompletić tipa sako i suknja midi do koljena, a ispod ili majica ili košuljica. To uvijek prolazi, jer djeluje profesionalno. Sretno!
2017 09 02
1 2