Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Hitno trebam savjet, pomoc! LASERSKO SKIDANJE DIOPTRIJE- iskustva!???

Upomoc! Drage cure obracam se vama s nadom da je netko od vas prosao isto i da mi moze dati nadu jer se jako brinem. Naime, decko mi je jucer isao na skidanje dioptrije u Knezovic vision nekom "boljom" metodom i ne prestaje ga boliti uz sve kapi voltarena, analgetike i normabele.. Ja sam nocas spavala 2 h, muka mi je od svega, ne znam kako da mu pomognem. Doktor je rekao da ce ga boliti jer ima jak refleks oka, ali ovo je prestrasno! Je li netko od vas, vasih iskusio isto...kad je gotovo s ovakvom ludjackom boli?
2017 09 08
Ne mogu ti pomoc drugim savjetom,osim da ode svom doktoru.Svako od nas ima razlicit prag boli i tolerancije,ali doktor bi mu trebao znati reci sto je normalno a sto ne Sretno!
2017 09 08
ja sam bila, ali na drugom mjestu...dali su mi tablete Ketonal forte s kojom je bol postala izdrzljivija...i naravno, sve zamračiti i nikako ne izlaziti van bez sunčanih naočala, čak i kada je oblačno/kiša...
2017 09 09
bila u komi par dana...uglavnom se krkala tabletama za spavanje i protiv bolova...i samo spavala...nakon par dana je već vilo lakše...ali definitivno provjeri sa liječnikom jer ne znam da li smo imali istu operaciju...i sretno :)
2017 09 11
Cure kakva su vasa iskustva s operacijom? Dugorocno. Vraca li se dioptrija, neke nuspojave itd
2017 09 11
operirala sam oči prije nekih 4-5 godina i to mi je najbolja odluka u životu :D dugo sam nosila leće ali su mi počele smetati pa sam odlučila riješiti dioptriju jednom zauvijek i presretna sam iako mi je prva 2-3 mjeseca još malo smetalo svjetlo i oči su mi se sušile, uz kapi za oči to je sve prestalo :) tako da ja iz svog iskustva to preporučam svakome :)
2017 09 12