Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Moda /

AliExpress iskustva

Cure, koliko se obično čeka na dostavu od dana narudžbe s AliExpressa? Hvala :)
2017 09 24
Dolazile su mi stvari u roku 10 dana, nekad i mjesec dana. Ima opcija gdje možeš platiti bržu dostavu. Samo pazi da seller ima dosta pozitivnih u odnosu na ukupan broj povratnih.
2017 09 24
Meni odličan! što se tiče dostave isto kao i kod Bliss,nekada dođe iznenađujuće brzo dok ponekad potraje.Imala sam nedavno slučaj da mi majica nije stigla u roku i prodavač je poslao drugu brzim slanjem (stigla je za 8 ili 9 dana,nisam ziher)
2017 09 24
Cesto narucujem a Aliexpressa, u prosjeku cekam oko mjesec dana. Puno mi je drazi od Ebaya zbog komentara u koje se mogu staviti slike pa mogu vidjeti kako stvar realno izgleda. Takoder, imaju opciju preko koje mozes vidjeti gdje se paket trenutno nalazi, tako da i to zna biti od pomoci 😊
2017 09 25
Ja sam dosta naručivala s Aliexpressa i iskustva su pozitivna (uglavnom se slažem s ovim što su cure prije mene napisale). Nekad dođe brzo, najduže sam čekala oko 2 mjeseca. Nikad mi se nije dogodilo da dobijem robu koja je smeće ili odudara od opisa i fotografija. Čitanje komentara i recenzija kupaca je od velike pomoći. Dogodilo mi se i da se paket u tranzitu izgubio, ali i to je na kraju dobro završilo. Tražila sam povrat novca, prodavač je ponudio da će mi ponovno poslati paket s istom robom koju sam već naručila. Pristala sam i iz drugog pokušaja je paket stigao jedino što je sve skupa trajalo više od 3 mjeseca, ali vrijedilo je jer su jakne odlične i jako povoljne.
2017 09 27
jako pozitivna iskustva sto se tice Aliexpressa od sitnijih stvarcica do vecih bitno je gledat povratne jer ljudi salju slike pa se moze vidjet kakvo je sto..meni je za sad sve dolazilo bez greske u roku od 2 tjedna do mjesec dana
2017 09 27
Znate li može li se plaćati poduzećem u aliexpressu?
2019 01 06
MegyBratee ne
2019 01 07