Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Savjeti o uporabi stranice /

Borosane Borovo

Dali je neka od vas imala borosane, jesu li zaista tako ugodne,vidjela sam par novih modela,šarenih sa različitim aplikacijama....u manjim trgovinama Borovo ih nemaju,dali tko zna gdje ih ima za kupiti? Poslala sam mail u upravu Borovo,naravno odgovora nema,pa ako netko zna gdje ih ima,neka mi javi! [:smijesi] [:smijesi] [:smijesi] [:smijesi] [:smijesi]
2013 04 20
mislim da alpina i peko drze njihove proizvode bar koliko se ja sjecam i da planet obuca
2013 04 20
Ja sam iz Rijeke, kod nas samo 'Borovo' ima 'borosane' (zato se tako i zovu [:smijesi] ). sad sam telefonirala u dućane 'Peka', 'Alpine', 'Planet-obuće' - kažu da ih nikad nisu držali.
2013 04 20
ja ih imam, preudobne su, i da, sve su kupljene u Borovu..nigdje ih drugdje nisam vidjela.. [:kesi]
2013 04 20
Mislim da sam ih viđala u pothodniku importane centar u borovo radnji...nisam sad dugo onuda prolazila pa nezzz dali ih još imaju..i da nevjerovatno su udobne.. [:kesi]
2013 04 20
ima na njušaklu par [:smijesi]
2013 04 20
ok,hvala na pomoći [:smijesi] [:smijesi] [:smijesi] [:smijesi]
2013 04 20
Ja radim u Borovu i ja pravim borosane. Nije da reklamiram jer ja nemam baš puno od toga , ali su zbilja udobne. Ja ih isto nosim i stvarnosu dobre. I ima ih svakakvih. Pozdrav
2013 04 20