Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Razmislite malo... ;)

...ova stranica se pretvara u e-bay stranicu...ljudi moji sami preprodavači.. [:boji] .i što je najgore koliko ima onih što stavljaju slike sa interneta,zar nije to zabranjeno?!-,tj.može bit slika s neta,ali prva mora biti tvoja,koju si sama poslikala-ako sam dobro skužila...nisam cinkarošica-kao neki,ali mislim da to nije fer...uopće ne vidiš šta kupuješ [:frustriran] ...mogu stavit da ne znam šta prodaju,pa kad uplatite takvima,onda se žalite da vas je prevarila-KAKO ste sigurne da to uistinu ima kod kuće??? [:smijesi] [:vrti] [:hihot]
2013 04 23
Istina [:smijesi]
2013 04 23
Slažem se u potpunosti. [:kesi]
2013 04 23
da u pravu si prva mora biti tvoja slika po pravilu Ja nisam sigurna [:smije]
2013 04 23
True story! Zato treba uvijek pitat da se taj isti predmet koji kupujes,malo opsirnije poslika, itd... :)
2013 04 23
mislim da bi se umanjio broj tema o prevaranticama [:vrti] [:smijesi]
2013 04 23
Takve teme uvijek upadaju u oko.Zna se koji je protokol kod prodaje i kupnje.Ako nemaš povjerenja,kupuj pouzećem.Platit ćeš malo više poštarine ali si siguran.Ili ako već imaš povjerenja,kupi i osiguraj se na taj način da ti pošalje broj preporučene pošiljke iliti šifru paketa ako je preko Tiska. Nazivati nekoga prevaranticom samo zato što nije odnos kupnje i prodaje ispao kao što je trebao i sve počinje sličiti na progon vještica,drage vi,vratite se na početak prije negoli ste i započele kupnju.Pitajte jednostavna i direktna pitanja bez prešaltavnja na ti u razgovoru i vidjet ćete tko vam piše s druge strane.
2013 04 23
...a i odmah primjetiš kako se osoba odnosi prema tebi,ako nema strpljenja,živčana je,jer kao puno ljudi ju je zeznulo i nezz šta,ne želi poslikati artikal,jer kao tako izgleda kao na slici...odmah prekidam razgovor...jer mulja [:zaljubljen] [:smijesi] MaStri -slažem se...onda stvarno izgleda kao progon ...... [:hihot] [:hihot]
2013 04 23