Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Moda /

Povrat s kućne adrese Zara - pomoć

Bok, može li mi neka od cura koje su ostvarile povrat s kućne adrese za Zaru, napisati kako ide taj postupak? Možda imam glupo pitanje ali ovo mi je prvi put da nešto na taj način vraćam. Jučer sam napravila zahtjev za povrat, stigao mi je mail da su to primili. Vidim da ne trebam printati račun, ali me zanima što je s adresom? Tj., trebam li staviti nekakvu adresu na kutiju ili to rješava prijevoznik kojeg oni šalju da pokupi paket? I šaljem li artikal u samo dobro zatvorenoj original kartonskoj kutiji, ona ne treba biti u onoj plastičnoj vrećici s ručkom u kojoj stigne?
2017 10 28
Nitko?
2017 10 28
Na mail će vam doći svi podaci. Dostavna služba koja će preuzeti paket će vas isto obavijestiti. Sve će vam biti na mailu s kojim ste se i prijavili na zara stranici. Ona kartonska kutija, u nju stavite artikal koji vraćate i samo je dobro zalijepite. Kada vam stigne mail s podacima, to ćete isprintati i zalijepiti na kutiju. Ako nešto još trebate,pitajte me u inbox, nisam stalno na forumu ;)
2017 10 28
Hvala vam puno! :")
2017 10 29
Meni je šofer rekao da bolje zalijepiti, jer kad on preuzme da mu se ne pomiješa. Ja zalijepim, pa sam sigurnija (ionako dostavna služba pošalje na mail to šta treba pisati).
2017 11 04
Ja sam jucer poslala dva paketa ua povrat s kucne adrese i dosao je prijevoznik naljepio naljepnice dao meni dvije i kao ovako cete pratot a nemam na osnovu cega pratit . Znaci imam samo na kupnji vidljivo zahtjev za povrat pise i to je sve nisam dobila nikakav mail... jel mozete mi ponoci kako se prati kad nemam maila samo te dvije naljepnice
2020 05 07
Moje iskustvo prije 2, 3 tjedna: na kucnu adresu u roku 2 dana je stigao dostaljac (GLS) koji mi je dostavio paket, preuzeo i na paket zaljepio naljepnicu s podacima i istu dao meni... u rooku 3,4 radna dana od toga mi je na isti racun vracen novac :) u paket sam stavila racun koji je dosao u paketu...
2020 05 17