Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Prenapuhano....

Gledam malo artikle i stvarno se može naći svakakvi raspon cijena....Ali da ih ima napuhanih-ima [:smijesi] Znam da svatko može tražiti koliko god želi za stvari, ali ono "kupljeno za 500 dajem za 450" mi je malo smiješno [:smijesi]
2013 04 25
to je još dobro, a dok kupi u kika za 8 kn, a prodaje za 80 ,e to je stvarno prenapuhano [:place] [:ljut] [:hihot]
2013 04 25
ali......svatko cijni svoje koliko hoće, a na kupcu je da odluči
2013 04 25
uvijek se možeš obratit prodavaču i reći da smatraš da je previsoka cijena, dosta njih je spremno na kompromis... kao ja npr. [:smijesi]
2013 04 25
Baš tako, nego mi se uvijek desi da se zakačim za nešto po 400 kn [:place] [:place]
2013 04 25
Dogovor, dogvor i samo dogovor! [:kesi] Cijene jesu napisane, ali te nista ne kosta pitati za manju cijenu. Zato i jesmo ovdje. [:smijesi]
2013 04 25
Ja sam snizila cijene pošto stvarno nemam kud s tom robom, koju ne nosim. Samo smeta, tako da bolje da ide dalje, nego da u naletu bijesa sve bacim kroz prozor [:hihot] [:sramezljiv]
2013 04 25
Ja sam isto snizila cijene,da rasteretim ormar malo,i uvijek sam za dogovor [:sramezljiv] ali valjda cure misle da je u raspadu zbog cijene,pa ne žele kupiti [:tuzan]
2013 04 25
i ja sam isto snizila cijene ali slucaju da nekom cijena previsoka moze ponuditi svoju...ali opet gledam ima dosta pretjeranih cijena sto nije u redu ipak je ovo na neki nacin secondhand [:zaljubljen]
2013 04 25
Tanja to sam i ja skužila. Još si mislim pa onda ću nadodati još 20kn pa si kupiti novo u trgovini [:hihot]
2013 04 25