Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Blokirana sam, a nista nije rijeseno!

> SaraKedavra: > ajde, 305, poslikaj te prijetnje. Sve nešto pričaš, pričaš, pa nikako :D A i zašto bi se prodavačice tebi žalile na ono što mi pišemo? Inbox ratnice. > Brdo, kužiš, ti si prevarantica, nema veze kaj imaš 125 pozitivki i što ti ime nije na crnoj listi, za razliku od natašinog. :") :') Hahaha Sara! Upravo to :')
2017 12 02
> Admin2nd: > Samo me zanima jesu li novci vraćeni, a usput vas molim da se ne vrijeđate. Jedina koja vrijeđa je niki. Sve nas je prozvala prevaranticama i nepoštenima, niviji je rekla da je stara i da nema šta nosit ruksak. A mi smo samo rekle činjenicu da je niki broj 305 na CL. Ako je iznošenje činjenica vrijeđanje, evo onda još jedne kolektivne uvrede svima vama: sunce je žuto.
2017 12 02
> SaraKedavra: > > Admin2nd: > > Samo me zanima jesu li novci vraćeni, a usput vas molim da se ne vrijeđate. > Jedina koja vrijeđa je niki. Sve nas je prozvala prevaranticama i nepoštenima, niviji je rekla da je stara i da nema šta nosit ruksak. > A mi smo samo rekle činjenicu da je niki broj 305 na CL. Ako je iznošenje činjenica vrijeđanje, evo onda još jedne kolektivne uvrede svima vama: sunce je žuto. Lako za uvrede, zena i prijeti i to vrlo direktno - da se tim korisnicama nesto nedajboze desi - prvo bi njoj pokucali na vrata - uz muza policajca tim vise zna da je to kd, a i da ne zna, i dalje ne mijenja na cinjenici. Uvrede govore samo o njoj - odurno;(
2017 12 02
Nakon sto je admin blokirao, pa odblokirao kupca (kojeg se neosnovano optuzivalo da nije platio, vrijedjalo, prijetilo mu, a zatim istu politiku primijenilo i po svima ostalima), utvrdilo se nesto, samo po sebi dovoljno za blokadu - da je prodavacica blokirana clanica (po svim gore navedenim osnovama i po uvaljivanju nenosive jakne pod novu i savrsenu) crne liste jos od travnja. Ista nastavlja po starom. Admine, kad ce blokada?
2017 12 02
> cipelitza: > Nakon sto je admin blokirao, pa odblokirao kupca (kojeg se neosnovano optuzivalo da nije platio, vrijedjalo, prijetilo mu, a zatim istu politiku primijenilo i po svima ostalima), utvrdilo se nesto, samo po sebi dovoljno za blokadu - da je prodavacica blokirana clanica (po svim gore navedenim osnovama i po uvaljivanju nenosive jakne pod novu i savrsenu) crne liste jos od travnja. Ista nastavlja po starom. Admine, kad ce blokada? I to na vijeke!!!
2017 12 02
Amen!
2017 12 02
Usput bi, onako, ovlas, admin mogao bacit oko i na crnu listu. Krpe su preplavili fejk profili sto prodaju slike s neta. Ima jedno mjesec dana i od moje prve prijave par okorjelih crnolistasica s fresh profilima. A kad i ako stigne moze nam i obrisat negativke jednih te istih par lopovskih profila iste osobe, koju se lovi u pokusajima kradje. Ako stigne velim zato kaj razumijem da je guzva u inboksu. Ipak lopovi i crnolistasice imaju prednost. Jer oni adminu naskakuju inboks, koji ima prioritet, dok mi ostali to volimo javno, a forum kao takav nije prioritet.
2017 12 02
> cipelitza: > Usput bi, onako, ovlas, admin mogao bacit oko i na crnu listu. > Krpe su preplavili fejk profili sto prodaju slike s neta. > Ima jedno mjesec dana i od moje prve prijave par okorjelih crnolistasica s fresh profilima. > A kad i ako stigne moze nam i obrisat negativke jednih te istih par lopovskih profila iste osobe, koju se lovi u pokusajima kradje. > Ako stigne velim zato kaj razumijem da je guzva u inboksu. Ipak lopovi imaju prednost. Jer oni adminu naskakuju inboks, koji ima prioritet, dok mi ostali to volimo javno, a forum kao takav nije prioritet. E pa bašbaš točno tako!!
2017 12 02
Da se nezaboravi gđa Aleksandra Zubak.🤗
2017 12 07
šta ti imaš njene ili bilo čije podatke ostavljat javno? Samo radi toga bi trebala dobiti blok s foruma, ako ti veće neće profil cijeli odstrijeliti iz nekog nepoznatog razloga. I bez briga, nivia se neće zaboraviti, ali iz drugačijeg razloga no što misliš. Neće se zaboraviti jer je raskirnkala 305 sa crne liste i osobu labilne psihe. Hvala joj na tome!
2017 12 07
> SaraKedavra: > šta ti imaš njene ili bilo čije podatke ostavljat javno? Samo radi toga bi trebala dobiti blok s foruma, ako ti veće neće profil cijeli odstrijeliti iz nekog nepoznatog razloga. > I bez briga, nivia se neće zaboraviti, ali iz drugačijeg razloga no što misliš. Neće se zaboraviti jer je raskirnkala 305 sa crne liste i osobu labilne psihe. Hvala joj na tome! Kad su moji podaci neka su i njeni kao prvo ko si ti da sudiš jedna isto izopačena ,očajna ,isfustrirana osoba gledaj svoja govna ok..Vodi svoj šljam.🤗 Zadnja poruka.
2017 12 07
> NikiFast: > > SaraKedavra: > > šta ti imaš njene ili bilo čije podatke ostavljat javno? Samo radi toga bi trebala dobiti blok s foruma, ako ti veće neće profil cijeli odstrijeliti iz nekog nepoznatog razloga. > > I bez briga, nivia se neće zaboraviti, ali iz drugačijeg razloga no što misliš. Neće se zaboraviti jer je raskirnkala 305 sa crne liste i osobu labilne psihe. Hvala joj na tome! > Kad su moji podaci neka su i njeni kao prvo ko si ti da sudiš jedna isto izopačena ,očajna ,isfustrirana osoba gledaj svoja govna ok..Vodi svoj šljam.🤗 Zadnja poruka. Samo da se vidi tko vrijeda. Posto admin upozorava da ne vrijedamo. Btw jel admin na dugogodisnjem godisnjem? Di su blokade, brisanja nepravednih negativnih.
2017 12 08
305ica je cijela pozitivna. I tak, ispada da je tema bila trla baba lan...
2017 12 08
Moram priznati da sam pogriješila. Nije nivia razotkrila psihički labilnog prodavača već je 305 samu sebe razotkrila. Mea maxima culpa, ipak se zasluge moraju pripisati zaslužnima. Sad čekamo sliku značke uprave vodovoda u inboxe :")
2017 12 08
> teehee: > 305ica je cijela pozitivna. > I tak, ispada da je tema bila trla baba lan... Ispada i da cl gubi smisao. Kakve koristi od upisivanja kad se iste ne blokira, prijete po forumu, hvale se .a drugi budu upozoravani i blokirani zbog istih. To su te danasanje crnolistasice.
2017 12 08
1 2 ... 9 10 11 12