Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Blokirana sam, a nista nije rijeseno!

Edit: i tamo ona o svojem materijalnom pravu, kojeg ne smije izgubit pa nema racun - drzavo majko mila koga financiras - zena ima dokazano 300 i nesto kupoprodaja?! Niki sta muz policajac, koji prima 8000kn (njezine rijeci) kaze na to?
2017 11 30
Cekamo jos one famozne decke sa Juga 2!!!!!
2017 11 30
Ne kužim zakaj ste sve navalile na niviju i susjedu :D I meni je totalno bezveze davanje tuđih podataka, ali to nije protiv pravila ili razlog da joj se sad krv popije. Evo jedan banalan razlog zašto možda daje susjedine podatke za uplatu: ona je pod ovrhom pa ne želi da joj pojede i to malo novaca kaj sjedne. Na primjer. Esuse, znala sam da mi nikifast zvoni od nekud, ZNA-LA! Kad je prije spomenula "nisam prevarila, A MOGLA SAM" očito je govorila iz iskustva.
2017 11 30
> cipelitza: > > NikiFast: > > ...Uplaćujem joj novce samo zato jer nisam nikog prevarila a mogla bi i što je ruksak stigo nazad. > ovo zvuci kao da istices kako si racunala s time da se ona nece snaci i da neces morati vratiti novac? zaista zvuci tocno tako. da ponovimo gradivo. nije nikog prevarila. a mogla bi. iskustva ne da fali. i tak. srecom pa ima muza na murji i decke s juga na lageru.
2017 11 30
a sad malo razmišljanja na glas...nivia ima sliku značke u inboxu. na znački je broj. značka je korištena kao sredstvo zastrašivanja. Takav slučaj smo već imale. Nivia bi mogla, ako se zainati, prijaviti taj isti broj značke u mup da oni provjere zašto je korištena u kupoprodaji...
2017 11 30
> SaraKedavra: > a sad malo razmišljanja na glas...nivia ima sliku značke u inboxu. na znački je broj. značka je korištena kao sredstvo zastrašivanja. Takav slučaj smo već imale. Nivia bi mogla, ako se zainati, prijaviti taj isti broj značke u mup da oni provjere zašto je korištena u kupoprodaji... Dokaz da nisam fejkuša ili prevarant zbog toga slikana znacka a ti nemaš kaj pokazat niti ono pod noktom pošetnja i kulture..😂😂😂😂😂
2017 11 30
> NikiFast: > > SaraKedavra: > > a sad malo razmišljanja na glas...nivia ima sliku značke u inboxu. na znački je broj. značka je korištena kao sredstvo zastrašivanja. Takav slučaj smo već imale. Nivia bi mogla, ako se zainati, prijaviti taj isti broj značke u mup da oni provjere zašto je korištena u kupoprodaji... > Dokaz da nisam fejkuša ili prevarant zbog toga slikana znacka a ti nemaš kaj pokazat niti ono pod noktom pošetnja i kulture..😂😂😂😂😂 dokazala si da si prevarant u travnju mjesecu, kad si plasirana na 305. mjesto crne liste pod blokiranim profilom. dokazala si i da su ti kultura i postenje apstraktni pojmovi. samim time, da s tobom nitko ne treba suradjivat ni u ludilu ni zadnjem ocaju. i da trea citat crnu listu religiozno. stete nema, za kupce, ionako sve sta prodajes kosta toliko i u ducanu, al covjek bar zna sta kupuje. doduse, sad smo ziher i u to sta kupuje kod tebe. adio, bok bok
2017 11 30
:') :,'( skupa sa tobom i rafaelom ..Znam i ja vasu priču i adresu 😘😘😘😘🤗🤗🤗😂😂😂😂
2017 11 30
> NikiFast: > :') :,'( skupa sa tobom i rafaelom ..Znam i ja vasu priču i adresu 😘😘😘😘🤗🤗🤗😂😂😂😂 mmm
2017 11 30
> cipelitza: > > NikiFast: > > :') :,'( skupa sa tobom i rafaelom ..Znam i ja vasu priču i adresu 😘😘😘😘🤗🤗🤗😂😂😂😂 > mmm 🤗🤗🤗Živjele vi meni 100 godina sretno i zdravo..Božić je skoro tu ,pa ono nije u redu se svađat ili nekom činiti zlo.Ps ..Rafaela moja živjela ti meni😂😂😂😂🤣😂😁😁😁😁🤣🤣🤣🤣🤣🤣i naravno cipel tizeee
2017 11 30
> SaraKedavra: > a sad malo razmišljanja na glas...nivia ima sliku značke u inboxu. na znački je broj. značka je korištena kao sredstvo zastrašivanja. Takav slučaj smo već imale. Nivia bi mogla, ako se zainati, prijaviti taj isti broj značke u mup da oni provjere zašto je korištena u Kupoprodaji ... o boze Petra..ovaj sara😀 znacka polako al sigurno postaje bitan elemenat kupoprodajnog ugovora😀
2017 11 30
> smisnamala: > > SaraKedavra: > > a sad malo razmišljanja na glas...nivia ima sliku značke u inboxu. na znački je broj. značka je korištena kao sredstvo zastrašivanja. Takav slučaj smo već imale. Nivia bi mogla, ako se zainati, prijaviti taj isti broj značke u mup da oni provjere zašto je korištena u Kupoprodaji > ... > o boze Petra..ovaj sara😀 > znacka polako al sigurno postaje bitan elemenat kupoprodajnog ugovora😀 Ma nooo nego dokaz da nisam prevarat nikakva prijetnja niti preseravanje.😘😍😚
2017 11 30
> SaraKedavra: > a sad malo razmišljanja na glas...nivia ima sliku značke u inboxu. na znački je broj. značka je korištena kao sredstvo zastrašivanja. Takav slučaj smo već imale. Nivia bi mogla, ako se zainati, prijaviti taj isti broj značke u mup da oni provjere zašto je korištena u kupoprodaji... Uh sto si opasna ,nedaj boze te imat alalala 😆
2017 11 30
Hoce li to decki sa Juga 2 doc do mene? Javi da znam da budem doma.....
2017 11 30
> rafaela1973: > Hoce li to decki sa Juga 2 doc do mene? > Javi da znam da budem doma..... Doci ce, kako ono, "muskarac".
2017 11 30
1 2 ... 7 8 9 10 11 12