Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Blokirana sam, a nista nije rijeseno!

> cipelitza: > > NikiFast: > >" Tako da mi je oštećena dala samo ime i prezime od Nivie.ALEKSANDRA ZUBAK. " > > "Nisam kontaktirala već poslala na adresu platitelja" > ok. > 1) koja od ove dvije tvrdnje je istinita. > 2) zasto si slala na podatke dobivene iz trece ruke? mislim, nije da tvoj kupac i ti niste razmijenile cijelu enciklopediju poruka, jedna je mogla sadrzavati trazenje podataka za slanje, a druga podatke. tim vise sto ste dogovorile slanje tiskom, a ne postom. Druge ruke ,a sto sam trebala cekat i molit za podatke
2017 11 29
> sonja90: > NikiFast, zasto na paketu pise adresa 22, a na uplati 62a? Pa ja nekuzim sto vi komentirate😂polano je na 22 jer je uplatitelj na toj adresi muz njen.😂😂😂😘
2017 11 29
Imal mene tute?
2017 11 29
> NikiFast: > > cipelitza: > > > NikiFast: > > >" Tako da mi je oštećena dala samo ime i prezime od Nivie.ALEKSANDRA ZUBAK. " > > > "Nisam kontaktirala već poslala na adresu platitelja" > > ok. > > 1) koja od ove dvije tvrdnje je istinita. > > 2) zasto si slala na podatke dobivene iz trece ruke? mislim, nije da tvoj kupac i ti niste razmijenile cijelu enciklopediju poruka, jedna je mogla sadrzavati trazenje podataka za slanje, a druga podatke. tim vise sto ste dogovorile slanje tiskom, a ne postom. > Druge ruke ,a sto sam trebala cekat i molit za podatke a oprosti, nisam znala da na taj nacin dolazis do podataka za slanje. silly me, nikad mi to ne bi palo na pamet. sad me zanima sljedece, zasto si joj slala ista, buduci da je obustavila suradnju s tobom u momentu kad si joj tvrdila da nije ni uplatila. ono kad te trazila da izvrsis povrat novca kad ti stigne.
2017 11 29
> Koviljka: > Imal mene tute? Ututaj se dok se nije izbrisala tema :D
2017 11 29
Pobrkala adrese? Dolje piše Kalnička 22. A daj nije valjda :D
2017 11 29
Izgelda da je. I zanimljivost jedna, na uplatnici je skraceno Vrh.vijenac a ona je napisala pun naziv ulice, dala si truda a broj zeznula..how yes no.
2017 11 29
Namjerno krivo napisana adresa da se paket vrati? Highly unlikely, ali ima i ta opcija
2017 11 29
Haha nisam to rekla, i 62 i 22 postoji ;)
2017 11 29
Ovo je sad vec postalo zalosno! Ali necu nista komentirati da se doticna nebi nasla uvrijeđena. 22, 62, tra la la la.....
2017 11 29
Za ovu adresu neznam meni je stiglo zuti kartončic sa drugom adresom zalosno.. Rekla mi je da je Aleksandra Zubak susjeda a danas uplaćeno na to ime i prezime Gospode boze hvala pa je zavrsilo.😚
2017 11 29
Bože sveti.
2017 11 29
> NikiFast: > Za ovu adresu neznam meni je stiglo zuti kartončic sa drugom adresom zalosno.. Rekla mi je da je Aleksandra Zubak susjeda a danas uplaćeno na to ime i prezime > Gospode boze hvala pa je zavrsilo.😚 A kak to da nisi dobila od majemie i iban njenog muza?
2017 11 29
> NikiFast: > Druge ruke ,a sto sam trebala cekat i molit za podatke aj ne seri. ti si išla brže bolje poslat ruksak u nadi da će ga nivia preuzet i da će ta kupoprodaja ipak završiti s novcima u tvom džepu. Iako ti je nivia xy puta napomenula da ne želi više ruksak ni surađivat s tobom već da joj vratiš NOVCE kada ti dođu. A i sama si u inboxu onako posprdno tražila nivijin broj računa da joj vratiš novce...mogla si opet tražiti.
2017 11 29
Jel meni stradivarijoj dobro izbacuje, taj ruksak po istoj cijeni? Pardon, kunu manje. I ne fali mu etiketa.
2017 11 29
1 2 ... 5 6 7 8 9 10 11 ... 12