Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Blokirana sam, a nista nije rijeseno!

> nefertiti111: > Ma mutne su obe.Zao mi je što mislite da sam takva ,igrala sam pošteno i uvijek će biti tako. Nikog nebi oštetila više bi pomogla al,mije zao sto je ovako ispalo nedaj boge više.. Hvala adminiki i idpričavam se oštećenoj.🤗
2017 11 29
> rafaela1973: > Ja i dalje tvrdim da su blok zasluzile i jedna i druga ako zbog niceg drugog onda zbog rijecnika, a niki i psihijatrijsko lijecenje. > Pa ti sad pisi kako sam ja KATASTROFA! Imate i vi gadan riječnik vijeruj te mi..
2017 11 29
Bar sam pismena!
2017 11 29
ja jos uvijek ne razumijem jedno, kako je tocno kupcu poslan ruksak prije nego je dao podatke za slanje.
2017 11 29
> cipelitza: > ja jos uvijek ne razumijem jedno, kako je tocno kupcu poslan ruksak prije nego je dao podatke za slanje. Pa uzela podatke od one koja je ostecena navodno od strabe nivie za sto ono-tene,torbu,cizme..ne znam vise.
2017 11 29
Ali da, namece se pitanje zasto kad uplata nije primljena 8-)
2017 11 29
kaj bi vjestak rekao na to, jel to kopanje tudjih podataka? toliko pitanja, a tako malo tiskovih kioska, da slanje na postu spada.. moze i murjak odgovorit, mislim, ako ima koji ovdje.
2017 11 29
A onda je svizac zamotao cokoladu......
2017 11 29
Aah da tene su u pitanju. Sto je snjima, zavrsile su kod koga, ima li pracenja paketa i/ili vracenih novaca?
2017 11 29
> cipelitza: > kaj bi vjestak rekao na to, jel to kopanje tudjih podataka? toliko pitanja, a tako malo tiskovih kioska, da slanje na postu spada.. > moze i murjak odgovorit, mislim, ako ima koji ovdje. Vjestaci i sami kopaju podatke, pa sto bi se ljutili 8-)
2017 11 29
ma sigurna sam da ce nikifast pozvati ovdje korisnicu od koje je dobila podatke za slanje i poslala paket postom umjesto tiskom. sigurna sam da ce majamia27 doci potvrditi da joj tenisice nisu do dana danasnjeg stigle u povrat. ne mora potvrdit da je dala podatke niki niviine podatke. to smo apsolvirali. takodjer sam sigurna i da ce nivia00 ode metit potvrdu o slanju tih tenisica, koju je dobila kad ih je vracala prodavacici koja joj je izvrsila povrat novca.
2017 11 29
> rafaela1973: > Bar sam pismena!Dzabe vam pismenost kad nemate kulture,pogotovo sa osobom s kojom niste surađivali.. 🤔
2017 11 29
> cipelitza: > ma sigurna sam da ce nikifast pozvati ovdje korisnicu od koje je dobila podatke za slanje i poslala paket postom umjesto tiskom. > sigurna sam da ce majamia27 doci potvrditi da joj tenisice nisu do dana danasnjeg stigle u povrat. ne mora potvrdit da je dala podatke niki niviine podatke. to smo apsolvirali. > takodjer sam sigurna i da ce nivia00 ode metit potvrdu o slanju tih tenisica, koju je dobila kad ih je vracala prodavacici koja joj je izvrsila povrat novca. Televisa presenta :s
2017 11 29
> sonja90: > > cipelitza: > > ja jos uvijek ne razumijem jedno, kako je tocno kupcu poslan ruksak prije nego je dao podatke za slanje. > Pa uzela podatke od one koja je ostecena navodno od strabe nivie za sto ono-tene,torbu,cizme..ne znam vise. Ne već od onog ko mi je uplatio ,njen muž
2017 11 29
> NikiFast: > > sonja90: > > > cipelitza: > > > ja jos uvijek ne razumijem jedno, kako je tocno kupcu poslan ruksak prije nego je dao podatke za slanje. > > Pa uzela podatke od one koja je ostecena navodno od strabe nivie za sto ono-tene,torbu,cizme..ne znam vise. > Ne već od onog ko mi je uplatio ,njen muž kontaktirala si joj muza/uplatitelja da ti da podatke za slanje?
2017 11 29
1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 12