Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Blokirana sam, a nista nije rijeseno!

Danas je 28. na uplatnici je 18.; po njihovoj prepisci - sve paše; da je Nivia uplatila kad je rekla (4 dana odkad je pisano na onoj temi plus 6 dana, koliko je tamo upisano da je platila). "Isplata narednog dana" nemam pojma što je (i meni upalo u oči) jer nikad ne plaćam ništa u pošti. Meni se i dalje čini da je Niki potrčala pred rudo, vidjevši onu upitn negativnu i pobojala da Nivia hoće i ovce i novce. U konverzaciji se kuži kad je Niki zaprimila novce jer mijenja priču od vratit ću ti, da ih vdim do e neću vratiti evo ti prisilno ruksak, koji ne želiš, na adresu koju mi nisi dala
2017 11 28
18. je btw bila subota; vjerovatno je isplata krenula prema Niki tek u pon, itd...
2017 11 28
Bitno da je Niki izbrisala sve upise na onoj temi :s
2017 11 28
A neš ti upisa - moj muž, 8000kn, bla bla bla - bez točke i zareza, red caps locka,... Udara ona u međuvremenu po drugim temama
2017 11 28
Meni nije jasno koja je fora sa dr.imenom i adresom?! Mislim cemu? Edit: odakle Niki adresa prijateljice ako je muz uplatio? Zasto je data (ako je) tudja adresa i zasto ni ona nije ispravna? Mozda sam nesto preskocila ali nista mi nije jasno stvarno koja je sto uradila a jos manje zasto.
2017 11 28
Meni je ovde sve manje ista jasno. Dvi teme iskomplicirane do bola. Sve se moglo rijesiti u kratkim crtama. Niki napada Niviu da joj nije uplatila novac kad je rekla i onda krece maratonsko kokosarenje po inboxu s redom uvreda, redom navodnih prijetnji navodno izostavljenih iz screeshotova, po rijecima Niki, za sta nikad nije prilozila dokaz, pa onda opet red napadanja i odbijanja slikavanja uplatnice kao dokaza, ovog puta od strane Nivie. Sta mi isto nije jasno, Nivia zasto jednostavno niste slikali uplatnicu i izbjegli sve ovo? Zasto ste cekali do maloprije, mogli ste to poslati u inbox Niki i zacepit joj usta odmah. Mogli ste staviti i na prijasnju temu. Ovako je ispalo skroz glupo. Dobili ste blok, a zasto? Virujem da ce adminka to rijesit, al opet skroz bespotrebno ovo sve.
2017 11 28
> nefertiti111: > Meni je ovde sve manje ista jasno. Dvi teme iskomplicirane do bola. Sve se moglo rijesiti u kratkim crtama. Niki napada Niviu da joj nije uplatila novac kad je rekla i onda krece maratonsko kokosarenje po inboxu s redom uvreda, redom navodnih prijetnji navodno izostavljenih iz screeshotova, po rijecima Niki, za sta nikad nije prilozila dokaz, pa onda opet red napadanja i odbijanja slikavanja uplatnice kao dokaza, ovog puta od strane Nivie. Sta mi isto nije jasno, Nivia zasto jednostavno niste slikali uplatnicu i izbjegli sve ovo? Zasto ste cekali do maloprije, mogli ste to poslati u inbox Niki i zacepit joj usta odmah. Mogli ste staviti i na prijasnju temu. Ovako je ispalo skroz glupo. Dobili ste blok, a zasto? > Virujem da ce adminka to rijesit, al opet skroz bespotrebno ovo sve. Niki me toliko isprovocirala, najvise sa svijih 8 negativnih pivratnih u kojima je pisala svakave ruzne stvari da je jednostavno u meni proradio inat i da ne zelum sl
2017 11 29
> NiaMara: > > nefertiti111: > > Meni je ovde sve manje ista jasno. Dvi teme iskomplicirane do bola. Sve se moglo rijesiti u kratkim crtama. Niki napada Niviu da joj nije uplatila novac kad je rekla i onda krece maratonsko kokosarenje po inboxu s redom uvreda, redom navodnih prijetnji navodno izostavljenih iz screeshotova, po rijecima Niki, za sta nikad nije prilozila dokaz, pa onda opet red napadanja i odbijanja slikavanja uplatnice kao dokaza, ovog puta od strane Nivie. Sta mi isto nije jasno, Nivia zasto jednostavno niste slikali uplatnicu i izbjegli sve ovo? Zasto ste cekali do maloprije, mogli ste to poslati u inbox Niki i zacepit joj usta odmah. Mogli ste staviti i na prijasnju temu. Ovako je ispalo skroz glupo. Dobili ste blok, a zasto? > > Virujem da ce adminka to rijesit, al opet skroz bespotrebno ovo sve. > Niki me toliko isprovocirala, najvise sa svijih 8 negativnih pivratnih u kojima je pisala svakave ruzne stvari da je jednostavno u meni proradio inat i da ne zelum sl ... ne zelim slikati uplatnicu. Pogrujesila sam jer sam sama sebi nastetila ali u tum trenucuma nisam o tome uopce razmisljala... Nakon sta sam joj slikala uplatnicu jer je tvrdila da joj novac nije stigao odmah je pojurila u postu poslati ruksak za koji sam joj jasno nekoliko puta rekla da ga nakon svega vise ne zelim i da sam kupila drugi. Ja joj nikada nisam dala svihe podatke nego je poslala na adresu s uplatnice i k tome upisala krivi kucni broj. Cum sam to prumjetila znala sam da paket nece stici posto imamo novog postara koji jos nije upoznao stanare ulice. Tako je i bilo i paket joj se vratio. Ali da budem iskrena - da je ruksak i stigao na adresu nebi bio preuzet. To sam joj i rekla i rekla joj da ga ne salje... Netko me pitao za adresu na ciju stizu paketi - Niki sam lijepo objasnila da mi susjeda podize pakete na svojoj adresi posto nas ujutro nema doma pa da izbjegnem cesti odlazak u postu podizati pakete.
2017 11 29
Sorry vec sam umorna i tipkam kriva slova ali vjerujem da ste shvatile sta sam napisala...
2017 11 29
Susjeda podiže pakete... susjeda plaća pakete... Hm, hm! Dumb and dumber.
2017 11 29
Nesto definitivno ne odgovara u prici jer je adresa na uplatnici 62a a na paketu 22. Sumnjam da bi napravila toliki propust.. Nebi rekla da je slala po vidjenom na uplati. Uostalom stavili ste screen poruke u kojem ona odaje (ili ponavlja ovisi kako se cita) vase ime koje joj niste dali navodno. Osim tog prezime supruga koji je uplatio i navodne prijateljice koja prima uplate (i prima pakete) je isto. Zakljucak -nije slala po uplatnici vec ..po cemu to znate vas 2. Zasto je slala nakon sto je receno da hocete povrat novca zna ona.. A ako je zaista posta zakazala razumljiva je sumnja Niki recimo,ne zeli biti prevarena a obecali ste sliku uplatnice i niste je poslali. Ostale poruke su huh ,:( Ide joj u prilog sto nije slala po uplatnici jer bi to znacilo da je nije dobila do zadnjeg al ne ide u prilog ako je kopala podatke od drugih i naravno sto je zanemarila trazenje povrata novca.
2017 11 29
Profil nivia je odblokiran, a profil niki je upozoren da vrati te novce.
2017 11 29
> NiaMara: > > nefertiti111: > > Meni je ovde sve manje ista jasno. Dvi teme iskomplicirane do bola. Sve se moglo rijesiti u kratkim crtama. Niki napada Niviu da joj nije uplatila novac kad je rekla i onda krece maratonsko kokosarenje po inboxu s redom uvreda, redom navodnih prijetnji navodno izostavljenih iz screeshotova, po rijecima Niki, za sta nikad nije prilozila dokaz, pa onda opet red napadanja i odbijanja slikavanja uplatnice kao dokaza, ovog puta od strane Nivie. Sta mi isto nije jasno, Nivia zasto jednostavno niste slikali uplatnicu i izbjegli sve ovo? Zasto ste cekali do maloprije, mogli ste to poslati u inbox Niki i zacepit joj usta odmah. Mogli ste staviti i na prijasnju temu. Ovako je ispalo skroz glupo. Dobili ste blok, a zasto? > > Virujem da ce adminka to rijesit, al opet skroz bespotrebno ovo sve. > Niki me toliko isprovocirala, najvise sa svijih 8 negativnih pivratnih u kojima je pisala svakave ruzne stvari da je jednostavno u meni proradio inat i da ne zelum sl Uz svo duzno postovanje, gluplju izjavu nisam cula. Obicno kad nekoga netko optuzi za laz/prevaru, covik se brani, prvo sto bi napravio je stavio dokaz da nije tako. Ovo je trgovina, nema mista ni ponosu ni inatu, kad vas netko optuzi da lazete, a nije tako, onda lipo date dokaz suprotnog i gotovo. A njen vokabular i nacin komunikacije je njena sramota. Al kako kaze sonja90 mislim da ovde jos toga fali u ciloj prici.
2017 11 29
> sonja90: > Nesto definitivno ne odgovara u prici jer je adresa na uplatnici 62a a na paketu 22. Sumnjam da bi napravila toliki propust.. > Nebi rekla da je slala po vidjenom na uplati. > Uostalom stavili ste screen poruke u kojem ona odaje (ili ponavlja ovisi kako se cita) vase ime koje joj niste dali navodno. > Osim tog prezime supruga koji je uplatio i navodne prijateljice koja prima uplate (i prima pakete) je isto. > Zakljucak -nije slala po uplatnici vec ..po cemu to znate vas 2. > Zasto je slala nakon sto je receno da hocete povrat novca zna ona.. > A ako je zaista posta zakazala razumljiva je sumnja Niki recimo,ne zeli biti prevarena a obecali ste sliku uplatnice i niste je poslali. > Ostale poruke su huh ,:( > Ide joj u prilog sto nije slala po uplatnici jer bi to znacilo da je nije dobila do zadnjeg al ne ide u prilog ako je kopala podatke od drugih i naravno sto je zanemarila trazenje povrata novca. Sonja, ni meni nije jasno kako je napravila propust i upisala krivi kucni broj. Niki je slala po uputnici jer nije nikada dobila moje podatke. Dogovoreno je bilo slanje tiskim, a ne postom... Niki je na sve moguce nacine trazila moje podatke i netko joj je dao ime i prezime susjede na ciju prepaidicu sjedaju i uplate za mene ( zasto smo se susjeda i ja tako dogivorile i na taj nacin primam uplate vec dugo vremena smatram da je nasa stvar i da nisam duzna objasnjavati, a zasto paketi stizu na njenu adresu sam lijepo objasnila). Zakljucak - na zalost krivo ste zakljucila.
2017 11 29
> Admin2nd: > Profil nivia je odblokiran, a profil niki je upozoren da vrati te novce. Puno hvala!
2017 11 29
1 2 3 4 5 6 7 ... 12