Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Blokirana sam, a nista nije rijeseno!

Uh, koja komplikacija... Javite dal vam je niki uplatila novce. I posaljite joj ponovo tocne podatke za povrat!!!!
2017 11 29
> rafaela1973: > Uh, koja komplikacija... > Javite dal vam je niki uplatila novce. > I posaljite joj ponovo tocne podatke za povrat!!!! Za tvoju informaciju bit ce joj uplaćeno jer mi se vratio ruksak ,saljem na Aleksandra Zubak to mi je dala i prodavačica koju je prevarila ,meni je rekla da je susjeda a zapravo je ona.. Sramota sta ovdje ima .Uplaćujem joj novce samo zato jer nisam nikog prevarila a mogla bi i što je ruksak stigo nazad. Nadam se da vam je lakše tema se danas brise pa više necete pljuvat po nikom.KATASTROFA STE RAFAELA.. TO SAM ČULA OD MNOGI ZA VAS.🤔Lp
2017 11 29
> NikiFast: > > rafaela1973: > > Uh, koja komplikacija... > > Javite dal vam je niki uplatila novce. > > I posaljite joj ponovo tocne podatke za povrat!!!! > Za tvoju informaciju bit ce joj uplaćeno jer mi se vratio ruksak ,saljem na Aleksandra Zubak to mi je dala i prodavačica koju je prevarila ,meni je rekla da je susjeda a zapravo je ona.. Sramota sta ovdje ima .Uplaćujem joj novce samo zato jer nisam nikog prevarila a mogla bi i što je ruksak stigo nazad. Nadam se da vam je lakše tema se danas brise pa više necete pljuvat po nikom.KATASTROFA STE RAFAELA.. TO SAM ČULA OD MNOGI ZA VAS.🤔Lp ne zaboravi ovdje zviznut skrinsot uplate koju najavljujes.
2017 11 29
Misliš Niki brše se sada kada tebi nije po gustu vise? I kako to molim te misliš obrisati temu koju nisi ni otvorila?
2017 11 29
> NikiFast: > > rafaela1973: > > Uh, koja komplikacija... > > Javite dal vam je niki uplatila novce. > > I posaljite joj ponovo tocne podatke za povrat!!!! > Za tvoju informaciju bit ce joj uplaćeno jer mi se vratio ruksak ,saljem na Aleksandra Zubak to mi je dala i prodavačica koju je prevarila ,meni je rekla da je susjeda a zapravo je ona.. Sramota sta ovdje ima .Uplaćujem joj novce samo zato jer nisam nikog prevarila a mogla bi i što je ruksak stigo nazad. Nadam se da vam je lakše tema se danas brise pa više necete pljuvat po nikom.KATASTROFA STE RAFAELA.. TO SAM ČULA OD MNOGI ZA VAS.🤔Lp Šta ti imaš okolo tražit njene podatke?? Trebala si niviju pitati za broj računa da joj vratiš novce i to je to. I ne, ne uplaćuješ joj novce jer je nisi prevarant nego jer žena ne želi posla imati s tobom. Saberi se.
2017 11 29
> NikiFast: > ...Uplaćujem joj novce samo zato jer nisam nikog prevarila a mogla bi i što je ruksak stigo nazad. ovo zvuci kao da istices kako si racunala s time da se ona nece snaci i da neces morati vratiti novac? zaista zvuci tocno tako.
2017 11 29
> cipelitza: > > NikiFast: > > ...Uplaćujem joj novce samo zato jer nisam nikog prevarila a mogla bi i što je ruksak stigo nazad. Ne kužim ovo "a mogla bi"... Nadam se da si se samo krivo izrazila jer ispada da si ju mogla prevarit :O Vratio ti se ruksak i vrati ženi novce, pogotovo jer je nakon cijele priče i negativnih i svega izrečenog rekla da ne želi suradnju već povrat novca..
2017 11 29
Ma nee, Alexa je Sašina žena. Onog koji je platio u pošti (dio uplatnice s druge teme). Što Sašu čini susjedinim mužem. Slučajno su Saša i Aleksandra isto ime, ali to je zbilja slučajno. Ponavljam: dumb and dumber!
2017 11 29
> teehee: >dumb and dumber! x
2017 11 29
A muti ga Aleksandrica isto na veliko - imale bi tu još neke institucije što za reći
2017 11 29
Ma mutne su obe.
2017 11 29
Napisala još na onoj temi - baš su se zaslužile .I zove se i preziva upravo tako. I koje su to "nove" fore - nemam račun, uplatite u pošti, ostavit kod mog psa, to nisam ja, ovo jesam, tamo ne živim, ali živim - ma fujj
2017 11 29
> iraira: > Napisala još na onoj temi - baš su se zaslužile . Potpis na sve! A rece jedna slicna jednu pametnu, ciji su to "posli" :) :D
2017 11 29
Ja i dalje tvrdim da su blok zasluzile i jedna i druga ako zbog niceg drugog onda zbog rijecnika, a niki i psihijatrijsko lijecenje. Pa ti Niki samo pisi kako sam ja KATASTROFA!
2017 11 29
odurno
2017 11 29
1 2 3 4 5 6 7 8 ... 12