Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Blokirana sam, a nista nije rijeseno!

Kolko sam shvatila ruksak se ovoj vratio
2017 11 28
Moja strana price - htjela sam od Niki kupiti ruksak, dogovorile smo se o cijeni i nacinu uplate... Novac je za ruksak poslan no mene su docekala negativna povratna i brdo poruka u inbox koje ste procitale. Nisam na krpicama da bi varala ljude, nego da prodam nas visak i isto tako kupim poviljnije od drugih korisnica. Od Niki sam zeljela kupiti ruksak, a ne uzeti njenu adresu pa se izgubiti! Ruksak je poslan na adresu s uplatnice ( i jos krivo prepisan) i ja ga nisam primila. Niki sada ima i ruksak i novac za njega, a ja bi rado povrat svog novca kako sam joj i rekla ali izgleda da od povrata kao i admina nista
2017 11 28
kak se vratio, kaj nije tek poslan?
2017 11 28
> SaraKedavra: > Nebitno zašto je niki nije objasnila, ti si tu da sebe opravdaš i eventualno si odblokiraš profil. To bi ti trebao biti primarni cilj. Ak si mogla stavit 89 slika razgovora, onda je najmanji problem poslikat uputnicu i riješiti dilemu. Stavila sam sliku uplatnice
2017 11 28
> cipelitza: > Kolko sam shvatila ruksak se ovoj vratio Da, vratio se
2017 11 28
> SaraKedavra: > objavih ovo prije no što sam sliku vidjela. > 18.11., etogac. A ta adresa, čija je? jel moš pokupit ruksak? Adresa je od susjede ali nije tocno napisana i susjeda paket nije ni primila, paket je vracen Niki
2017 11 28
niki bi se trebala javiti i na ovu temu, na zadnjoj je bila poprilično jaka na riječima. I vratiti ti novce, nikakvi ruksaci ili bilo šta. Pare na račun. Sutra.
2017 11 28
> SaraKedavra: > niki jaka na riječima. > . Ti se zezaš? :D ;)
2017 11 28
> zfiser: > > SaraKedavra: > > niki jaka na riječima. > > . > Ti se zezaš? :D ;) ahahhahahhah baš baš
2017 11 28
> SaraKedavra: > niki bi se trebala javiti i na ovu temu, na zadnjoj je bila poprilično jaka na riječima. > I vratiti ti novce, nikakvi ruksaci ili bilo šta. Pare na račun. Sutra. Trebala bi ali se bojim da se ivaj puta nece javiti. Bitno da mi je cim je admin objavio da ce moj progil biti blokiran odmah pozurila poslati u inbox poruku sa hrpu vristecih smajlica pa zanajuci da ja necu moci komentirati raspalila je komentarima
2017 11 28
Po mom mišljenju - sve isto kao i na prethodnoj temi; Nivia uplatila, Niki za dva dana od uplate vidjela negativnu, pomosilila i mene će izvarati i kreće show....
2017 11 28
> iraira: > Po mom mišljenju - sve isto kao i na prethodnoj temi; Nivia uplatila, Niki za dva dana od uplate vidjela negativnu, pomosilila i mene će izvarati i kreće show.... Zao mi je da se nije javila u cura vezano za tenisice. Nisam nikoga izvarala! Kao sto sam rekla nisam ovdije da vaeam ljude! Tenisice su vracene, dogovorile smo se da cemo jedna drugoj obrisati negativnu povratnu ali nismo stigle posto sam u meduvremenu blokirana
2017 11 28
> zfiser: > > SaraKedavra: > > niki jaka na riječima. > > . > Ti se zezaš? :D ;) pa kaje sve izgovorila, bogati, nema joj ravne, a ni kraja x-)
2017 11 28
Ne mogu ne primjetit da na uplatnici stoji "isplata narednog dana" E sad, ili je posta debelo zaje*ala (u tom slucaju bi se zalila) ili je ova lagala da nije primila novce tad kad je primila. A jel 18.11. bio dogovor da bude uplaceno, ili je jos prije tog datuma tribalo bit? Puno toga mi jos ovde visi u zraku.
2017 11 28
Prije 4 dana je na drugoj temi postan scr.shot gdje piše da je prije 6 dana javljeno da je uplaćeno. Ako sam dobro sračunala, to je točno 18.11.
2017 11 28
1 2 3 4 5 6 ... 12