Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Blokirana sam, a nista nije rijeseno!

> SaraKedavra: > > NikiFast: > > Druge ruke ,a sto sam trebala cekat i molit za podatke > aj ne seri. ti si išla brže bolje poslat ruksak u nadi da će ga nivia preuzet i da će ta kupoprodaja ipak završiti s novcima u tvom džepu. Iako ti je nivia xy puta napomenula da ne želi više ruksak ni surađivat s tobom već da joj vratiš NOVCE kada ti dođu. A i sama si u inboxu onako posprdno tražila nivijin broj računa da joj vratiš novce...mogla si opet tražiti. Vodi svoju brigu.
2017 11 29
> cipelitza: > Jel meni stradivarijoj dobro izbacuje, taj ruksak po istoj cijeni? Pardon, kunu manje. I ne fali mu etiketa. 😂😂😂😂😂😂
2017 11 29
> NikiFast: > > SaraKedavra: > > > NikiFast: > > > Druge ruke ,a sto sam trebala cekat i molit za podatke > > aj ne seri. ti si išla brže bolje poslat ruksak u nadi da će ga nivia preuzet i da će ta kupoprodaja ipak završiti s novcima u tvom džepu. Iako ti je nivia xy puta napomenula da ne želi više ruksak ni surađivat s tobom već da joj vratiš NOVCE kada ti dođu. A i sama si u inboxu onako posprdno tražila nivijin broj računa da joj vratiš novce...mogla si opet tražiti. > Vodi svoju brigu. Or what? Bus i njoj muza murjaka poslala?
2017 11 29
> NikiFast: > Vodi svoju brigu. Neću. I kaj mi možeš? :") Hoćeš i mene počastiti uvredama kao niviju?
2017 11 29
> NikiFast: > > cipelitza: > > ma sigurna sam da ce nikifast pozvati ovdje korisnicu od koje je dobila podatke za slanje i poslala paket postom umjesto tiskom. > > sigurna sam da ce majamia27 doci potvrditi da joj tenisice nisu do dana danasnjeg stigle u povrat. ne mora potvrdit da je dala podatke niki niviine podatke. to smo apsolvirali. > > takodjer sam sigurna i da ce nivia00 ode metit potvrdu o slanju tih tenisica, koju je dobila kad ih je vracala prodavacici koja joj je izvrsila povrat novca. > Hm draga moja patike nisu vracene Nivia joj poslala neku staru običnu uplatu od nove godine kao dokaz... Tako da mi je oštećena dala samo ime i prezime od Nivie.ALEKSANDRA ZUBAK. Jer mi nije htijela dat podatke do današnjeg dana,. Prevarena gospođa joj nece izbrisat negativnu dok joj se ne pošalju patike. Vidim da vas mulja bolje kontaktirajte oštećenu.. ☺️ Niki, posto si kontaktirala ostecenu cudi me da ti nije rekla da su joj tenisice vracene!
2017 11 29
> NikiFast: > Za ovu adresu neznam meni je stiglo zuti kartončic sa drugom adresom zalosno.. Rekla mi je da je Aleksandra Zubak susjeda a danas uplaćeno na to ime i prezime > Gospode boze hvala pa je zavrsilo.😚 Da, mislim da sam vec nekoliko puta napisala da uplate idu isto na susjedinu Prepaidicu! Znaci i uplate i paketi mi stizu na SUSJEDU!
2017 11 29
> Nivia00: > > NikiFast: > > > cipelitza: > > > ma sigurna sam da ce nikifast pozvati ovdje korisnicu od koje je dobila podatke za slanje i poslala paket postom umjesto tiskom. > > > sigurna sam da ce majamia27 doci potvrditi da joj tenisice nisu do dana danasnjeg stigle u povrat. ne mora potvrdit da je dala podatke niki niviine podatke. to smo apsolvirali. > > > takodjer sam sigurna i da ce nivia00 ode metit potvrdu o slanju tih tenisica, koju je dobila kad ih je vracala prodavacici koja joj je izvrsila povrat novca. > > Hm draga moja patike nisu vracene Nivia joj poslala neku staru običnu uplatu od nove godine kao dokaz... Tako da mi je oštećena dala samo ime i prezime od Nivie.ALEKSANDRA ZUBAK. Jer mi nije htijela dat podatke do današnjeg dana,. Prevarena gospođa joj nece izbrisat negativnu dok joj se ne pošalju patike. Vidim da vas mulja bolje kontaktirajte oštećenu.. ☺️ > Niki, posto si kontaktirala ostecenu cudi me da ti nije rekla da su joj tenisice vracene! Tenisice su vracene!
2017 11 29
Bilo bi idealno da, kako imas ovu uplatnicu, imas negdje i onaj papiric od slanja tenisica. Kad si ih vracala jesi li to slikala ili imala sifru za pracenje?
2017 11 29
Dobro shvatili smo da se vas muz preziva kao susjeda,ok sve 5!!!
2017 11 29
> SaraKedavra: > > NikiFast: > > Vodi svoju brigu. > Neću. I kaj mi možeš? :") Hoćeš i mene počastiti uvredama kao niviju? Noooo
2017 11 29
> sonja90: > Dobro shvatili smo da se vas muz preziva kao susjeda,ok sve 5!!! Ne samo to. Ime mu je isto jako slično. Aleksandar - Aco - Saša i dakako ženska inačica: Aleksandra - Saša :) Nije da je u ovoj priči to najvažnije... nije čak ni najbedastije, ali onak... 'ko tu koga? Lol!
2017 11 29
> teehee: > > sonja90: > > Dobro shvatili smo da se vas muz preziva kao susjeda,ok sve 5!!! > Ne samo to. Ime mu je isto jako slično. Aleksandar - Aco - Saša i dakako ženska inačica: Aleksandra - Saša :) > Nije da je u ovoj priči to najvažnije... nije čak ni najbedastije, ali onak... > 'ko tu koga? Lol! Ma daj - muljari fuj, izac ce i to sve van - nije tako komplicirano. Mene bas zanima o kojim patikama se radilo i za koliko kn? I ne pitam rek toliko
2017 11 29
Ahahaha Sonja90 x-)
2017 11 29
> sonja90: > Dobro shvatili smo da se vas muz preziva kao susjeda,ok sve 5!!! Ne razumijem sta vas toliko muci moj muz? Nase prezime nema nema veze s prezimenom s uputnice, paketa niti podataka za uplatu! Mislim da se nemam razloga izjasnjavati o nasem prezumenu kao ni zasto uplate u paketi ne idu na nas! Iako primjecujem da bi svi rado znali ZASTO ali ipak neka to ostane nasa privatna stvar 😉
2017 11 30
Busted!
2017 11 30
1 2 ... 6 7 8 9 10 11 12