Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ostalo /

Razgovori /

Jeftino vs. Skupo

Drage moje, kozmetika ne mora biti skupa da bi odlicno odrađivala svoj posao.Stavit cu popis od par proizvoda koje posjedujem i koji su moji holy grail a opet pristupačni i jeftini. 1. L'oreal Miss Hippie maskara-čudo za moje trepavice.Neki ju uspoređuju sa To facedovom maskarom,al meni je L'orealova cak bolja.Na akciji je 40 tak kuna. 2.Catrice light infusion 010 highlighter'- meni nezamjenjiv.Postojan i pigmentiran a opet fino mljeven.Cijena oko 30 kn.Ne moze se ni potrosit 3.Colourpop paleta fem rosa- odlicna paleta.Dode 16 dolara al vrijedi svake lipe.Pigmentacija za 10 a blanda se ko san.Narucuje se preko njihove stranice. Eto, ja vas molim da vi napisete sto SADA posjedujete a da vam je fantasticni proizvod. Nadam se da ce te se odazvati jer volim citat o super a povoljnim proizvodima. 😍🤗
2017 12 02
Essence sjenila za obrve i maskara,tuš za oći vodootporni onaj crno-plavi, postajan, traje mi cijeli dan, odlican za svoju cijenu, koristim ga vec 5god. Catrice all mat plus puder, preodlican, dobra pokrivna moc 👍 Trend it up highlighter: pigmentiranost odlicnaa, postojan na licu.
2017 12 02
Essence lakovi za nokte, super su mi jer imaju široki kist. Look by Bipa roza maskara, dugo ju koristim, podsjeća na max factor 2000 calorie. Revlon colorstay tekući puder korisim godinama, odličan mi je. Ne znam je li ova tema samo za dekorativnu kozmetiku, ali spomenula bih i Afrodita proizvode koji su povoljni i često odlični. Do sada sam bila zadovoljna s pjenom za umivanje peel re-new, kremama make it matt i oil control, šamponom od koprive itd.
2017 12 02
> AshleyAstrid: > Essence sjenila za obrve i maskara,tuš za oći vodootporni onaj crno-plavi, postajan, traje mi cijeli dan, odlican za svoju cijenu, koristim ga vec 5god. > Catrice all mat plus puder, preodlican, dobra pokrivna moc 👍 > Trend it up highlighter: pigmentiranost odlicnaa, postojan na licu. uuu nisam nista probala od Trend it upa,sad sam bas znatizeljna 🤔😳
2017 12 02
> kroasan: > Essence lakovi za nokte, super su mi jer imaju široki kist. > Look by Bipa roza maskara, dugo ju koristim, podsjeća na max factor 2000 calorie. > Revlon colorstay tekući puder korisim godinama, odličan mi je. > Ne znam je li ova tema samo za dekorativnu kozmetiku, ali spomenula bih i Afrodita proizvode koji su povoljni i često odlični. Do sada sam bila zadovoljna s pjenom za umivanje peel re-new, kremama make it matt i oil control, šamponom od koprive itd. Ma moze i preparativa.Jos bolje 😍Nisam nikad cula za Look by Bipa tu maskaru.Lijepo saznanje😊
2017 12 02
Samo tko bude naručivao neka pripazi da je od pouzdanog sellera jer su one baš popularne pa i njih kopiraju, one od 4 ili 5 dolara zaobiđite.
2017 12 03
Hvala kroasan! :) Probam kad ću bit u prilici. Meni su wet n wild lakovi za nokte ispunili sva moja očekivanja u tom cjenovnom rangu :) Mislim da su 20ak kn, al ubijte me sad...
2017 12 03
slažem se sa hanami za wet n wild lakove, ima ih od 14 kn pa dalje. Trend it up lakovi, maskara misslyn iz mullera oko 50 ak kn..balea voćni vazelin za usne.
2017 12 03
Možda probam wet'n'wild lakove, po slikama se čini da je kist sličan kao kod essence, a to mi je bitno jer nisam spretna s lakovima ,:) Još su mi super Cien SOS krema za ruke iz Lidla i Catrice camouflage cream. Ne mogu se sad više ničega sjetiti da preporučim :)
2017 12 03
> goranaaa22: > > AshleyAstrid: > > Essence sjenila za obrve i maskara,tuš za oći vodootporni onaj crno-plavi, postajan, traje mi cijeli dan, odlican za svoju cijenu, koristim ga vec 5god. > > Catrice all mat plus puder, preodlican, dobra pokrivna moc 👍 > > Trend it up highlighter: pigmentiranost odlicnaa, postojan na licu. > uuu nisam nista probala od Trend it upa,sad sam bas znatizeljna 🤔😳 Ja sam probala lak, olovku za usta i šminku i nije mi nešto. Najgora mi je olovka za usta. Kada je stavim me peče. Kad smo već kod teme jeftino vs. skupo nema mi smisla davati 100 kn za lakove za nokte samo radi nijansi. Iskreno mislim da su lakovi po kvaliteti i jeftini i skupi tu negdje. I ova paleta Colour pop predivno izgleda.
2017 12 03