Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Moram opomenut

najozbiljnije...već sam u par navrata čula od par prodavača tako po buticima i to...da je sva ta roba sa jedno te istog mjesta a oni sebi sami stavljaju cijene...znači nešto šta kupiš na placu za 20 kuna u butiku te dođe 120...žalosno ali istinito...i sami vidite da današnja roba nema više one kvalitete kakva je prije bila...onda ako ćemo nositi šrot pa neka ga nosimo ali jeftino [:hihot]
2013 04 30
hahahahaha upravo tako! [:hihot] [:hihot]
2013 04 30
da nažolost,i ja sam to primjetila...i ne samo na obuću i odjeću nego i na parfeme cure napucaju cijene i na kozmetiku,evo maloprije sam vidjela jedna djevojka/žena prodaje od bebimila dječju radosnicu za nekih 30-ak kuna,a nju možete besplatno naručit preko weba na stranici od bebimila...pa strašno...šta reć... [:boji] [:boji]
2013 04 30
a kada radi taj plac, cijeli tjedan ili? moram priznati da sam ja ovdje u zg takve platila 150kn ali na placu u Črnomercu,,,a butici nabijaju maržu jer moraju platiti režije, radnika, najamninu, moramo cure i to računati da nije niti njima lako [:sokiran]
2013 04 30
Bugi, ti si mogla biznis napraviti s tim čizmama, da ih po 40 kn prodaješ opet dobro [:smije] [:smije] šta nisi ti iz Zaprešića?
2013 04 30
Al to prodaju nove za 20kn?
2013 04 30
hahaha dobro kaže Tanjazggrf [:smije] [:smije]
2013 04 30
Kad čujem ove priče da je kod Kineza jako jeftino, nije mi jasno kakvi su onda ovi kod mene jer kod njih su npr. te ljetne čizme 180!! [:sokiran] A toliko su i po dućanima s obućom. Sve je to isti vrag, samo su se neki polakomili.
2013 04 30
sve je to danas isto sranje nekvalitetno, sve te IN i TRENDI stvari!! ..da vidiš cijene po kojima uđe HM i Zara, šokirala bi se!!
2013 04 30
Tak je bilo u i Francu sniženje, štikle i balerinke po 30kn. Rasprodalo se skoro sve za 2-3 dana. Dolazile žene kupovati za svoje kćeri i prijateljice i rezervirati za druge prijateljice [:smije]
2013 04 30
mi u Zg-u smo navikli na Roberto, Morandi, Franco..po 29 kn redovne cijene u outletima..i ok, neudobne za popizdit [:smije] [:smije] ali jako dobre kvalitete, kod njih sam kupovala još dok sam bila siromašna studentica [:smije] i nikad nikakvih problema..talijanske cipele jbg, još imaju kvalitetu..
2013 04 30
Novo prodaju da...ja razumijem da nisu ove u buticima krive zbog takvih cijena...želim samo reći da se da pronaći i puno jeftinije...jer eto sve je danas preuzela kina, više nema prave pamučne majice da nije prošla kroz prste jednog malog kineza [:smije]
2013 04 30
1 2