Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

jelena vejnović iliti jelena 13. oprez

ma ja prvi put uopće kupujem preko krpica.. a isto tako i prodajem, a ove tri stvari imam i na njuškalu...eto kao idem provat pa ako ko hoće kupit super..uopće nemam nikakvog iskustva osim kupovine preko e-baya, a tu si 100 % osiguran tako ako paket ne dođe imaš povrat. svi paketi su dolazili čak i paketić umjetnih trepavica (je da je bio skašen [:kesi] al je doša) . dva dana iza ovog parfema sam kupila jaketicu... cura poslala u četvrtak popodne i došao paket jučer... ja sretna jeeeej... moze se svašta dogodit, izgubi se paket sve mi je to jasno.. a moj nos za prepoznavanje prevarantica očito nije u funkciji.. budeš cili sretan vaaaao našlaa sam super stvar za malo novca.. odmah platiš i onda [:place] .. kad se jedanput opećeš i na hladno pušeš [:tuzan] [:tuzan] [:tuzan]
2013 04 30
NEMOJTE slati pošljike običnom poštom, koliko smo puta to ponavljali? :/
2013 05 01
ajde sjaši sa mog profila, cure od mene kupuju vec godinama i uvjek je stiglo ..i to kupuju u vrijednosti 300-800kn, a meni je silno stalo do tvojih pišljivih 50kn.. ovo joj je odgovor... pišljivih 50 kn... ma treba je ... nemam više zivaca za ovo.. ipak hvala na svemu cure
2013 05 01
Potpisujem Psychocouture.
2013 05 01
A potpisujem i cipelitzu.
2013 05 01
1 2 3