Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Valentina1618 - kronologija

Naša vrla korisnica iz naslova je izbrisala još jednu temu, pa reko ajde da probam kronološki predstaviti njeno krpičarenje i forumarenje. 1. LAŽNA humanitarna Ovom temom nam se valentina predstavila još početkom 7.mj 2016. godine. Bam, osvane tema: njena frendica smrtno bolesna, sad joj je i mama oboljela, valentina im je dala 100kn jer više ne može, pa hajde da mi uplatimo valentini da joj pokrijemo trošak. Nije doslovno tako napisala, ali skoro pa i jest. Meni je dala ime cure u inbox, humanitarna će biti u duga resi( 5km od karlovca), obavijestit će me kad će biti i poslikati plakat za to. Naravno, nikad ni pisma ni slike iako sam je naknadno pitala za sliku plakata. Curu sam našla na fejsu i instagramu, zdrava, falabogu, ko dren i nema veze ni sa duga resom ni karlovcem. Daklem, da smo mi uplatili valentini novce za pomoć, gdje bi ti novci završili? Retoričko pitanje. 2. Nagradnjača aka prodavanje pouzećem Organizira Valentina, ovako dobra duša kakva jest, nagradnjaču, poklanjanje. I 2 cure trebaju primiti poklon. Jednoj proda spiku da volontira i cura uplati 50kn donacije. Okej. I stiže valentinin poklon prvoj curi. Op, plati poštaru 45kn. Kakvih 45kn za poklon?? Oooo, pa nije to poklon, to je prodaja na prevaru. Nakon dugog natezanja, vrati valentina 35kn. Stiže poklon i drugoj curi! Op, plati i ona poštaru pouzećem. Ne znam jesu li novci vraćeni drugoj curi, no bila je spika da nema jadna jer školuje sestru. Bitno u priči: nakon što su obje platile POKLON na prevaru, oba poklona su završila u smeću jer su bili poderani i u lošem stanju.
2017 12 11
Genijalno :') :') :') Svaka čast Sara
2017 12 11
Prevarila mnoge a ni jedne povratne. Koga sam zakinula. Nikoga . Sve sam platila pošteno. Također i slala. Briga me za ljubomorne dušice. Znam jako dobro kako je to krenulo sve. Jednoj krpicarki sam se zamjerila pa eto moraju i njene frendice isto rec koji loši glas o Vale a da tako to ide. ;)
2017 12 11
Meni su najdraze ove sa pokojom povratnom..a iskustvom koje nemaju ni korisnice sa preko 1000 povratnih. Sve mi bacaju na onu KitKat ili Krpeee..kako li vec?
2017 12 11
A kome bi mi platile da smo sudjelovale u tvojoj humanitarki? Aj kad si već tu, da te pitam...ako se sad javim curi čije ime si mi dala i pokažem joj naš razgovor, kaj bi mi odgovorila? Ako sad pošaljem mail udruzi koja je trebala organizirati humanitarku, bi li znali za tebe? Ako imaš problema sa prisjećanjem imena i udruge, samo reci, rado te ja podsjetim.
2017 12 11
> valentina1618: > Prevarila mnoge a ni jedne povratne. Koga sam zakinula. Nikoga . Sve sam platila pošteno. Također i slala. Briga me za ljubomorne dušice. Znam jako dobro kako je to krenulo sve. Jednoj krpicarki sam se zamjerila pa eto moraju i njene frendice isto rec koji loši glas o Vale a da tako to ide. ;) Svo vrijeme pokusavas, al eto, za sad nisi bas uspjela. Kaj, oko 100kn u postarinama koje su zene morale platit, jel? Na sto smo tocno ljubomorni? Na lazne humanitarke? Sto nemamo priju poput tebe da nasa imena okolo daje i laze u svrhu ostvarivanja financijske koristi? Kojoj vrijedimo citavih 150kn? Zicanje po inboksima? Nebulozne kupoprodajne basne? De malo preciziraj.
2017 12 11
> SaraKedavra: > A kome bi mi platile da smo sudjelovale u tvojoj humanitarki? > Aj kad si već tu, da te pitam...ako se sad javim curi čije ime si mi dala i pokažem joj naš razgovor, kaj bi mi odgovorila? Ako sad pošaljem mail udruzi koja je trebala organizirati humanitarku, bi li znali za tebe? Ako imaš problema sa prisjećanjem imena i udruge, samo reci, rado te ja podsjetim. Usput se moremo javit i majci te cure. I njenom bolescu je mahala. Zena ce to sigurno cijeniti.
2017 12 11
Ajde dokazi sva tvoja volontiranja,a za humanitarne nisam ni znala..nevjerovatno i to u tuđe ime.Sram te bilo,jutros sam napisala da ostavimo negativne jer ce prevariti opet nekoga i gle čuda nestade tema.ajd sad ovu obriši
2017 12 11
Vesna, e ovu neće izbrisat, nek stoji ovdje i nek svi vide raspojasanu ljepotu :") Vale dođe ujutro na par minuta, izbriše svoju temicu i ode, pa dođe sad na par minuta, ostavi upis i ode. Ajde, daj reci nešto suvislo, dokazi ne idu u tvoju korist.
2017 12 11
Nek sam ja citirala obracanje plebsu. Danebibilo nismoznali
2017 12 11
Pa nezna spojiti dvije čiste kad piše,nije se izvukla.ali mi nevjerovatno nakon toga upozorim jednu korisnicu koju je Vale izvukla za darivanje i ova se svejedno javi jer vidim da su si razmijenile pozitivne korisnica lissa
2017 12 11
Ajme katastrofa, ovo je kao la usurpadora :') baš sam htjela pitati di je nestala tema o cipelama? što se tu riješilo na kraju?
2017 12 11
> supergirlR31: > Ajme katastrofa, ovo je kao la usurpadora > :') > baš sam htjela pitati di je nestala tema o cipelama? što se tu riješilo na kraju? Hej :) Nista, dobila je mjere od prodavacice.Problem je bio sto pise 41 a ne 40 pa je uspjesno rijeseno sa savjetom da 1 prepravi u 0 :D
2017 12 11
Zasto ona nakon svih muljanja nema niti jednu negativnu?
2017 12 11
Uz povik da nismo u pravu kad smo joj rekle da nije prevarena jer je imala točno izmjereno gazište prije kupnje i znala je šta kupuje. *ebiga, nije isto kad imaš cipele sa UG 26,5 i kad na njima piše 38 nego kad imaš cipele sa UG 26,5cm, a na njima piše 41. Haaalooo.
2017 12 11
1 2 3 4 5