Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Najbolja krema za bore oko očiju

Ženice koje su vam najbolje kreme za bore oko očiju i podočnjake....molim preporuke...hvala
2018 01 23
Meni su najbolje od Nivee. Pogotovo za suhu kožu i postoje dnevna i noćna, kao i za koji raspon godina su namjenjene. Dobra mi je Byphasse creme anti age. Lice bude glatko i hidratizirano nakon korištenja. Eveline mi nisu baš nešto, a često su najpristupačnije cijenom i na akcijama su.
2018 01 23
Ja sam koristila duugo vremena iz Avona Planet Spa Caviar, a sada koristim prirodnu..Narucila tu od gospodje sa Krpica..Svezadame..Jako mi se svidjaju njeni proizvodi 😊 Ali inace nemam niti ijednu boricu oko ociju(imam 31 god.) dok dosta mojih prijateljica ima.Koristim redovno, od kad znam za sebe kreme, ali mislim da je tu presudna genetika..I tata mi je izgledao jako mladoliko, kao i ja za svoje godine 😊
2018 01 23
Najbolja mi je Caudalie Premier cru, samo kaj joj je cijena visoka. I sviđa mi se za noć Bepanthen oculi, ali za nju doc treba izdat recept. To je baš krema za područje oko očiju, ne mast ili krema koje su u slobodnoj prodaji. Nisi napisala kakvi su ti podočnjaci, ako su upali ili podbuhli nema ti puno pomoći s kremama, al ako te samo muče tamni podočnjaci s kremama bi mogla posvijetlit ih.
2018 01 23
Ja si mazem podocnjake sa kokosovim maslacem/uljem,a ponekad shea maslacem.Kupila oboje u ljekarni i ja sam zadovoljna.Nije da imam bore,ali mi je koza lijepa mekana nahranjena.I mislim da ne moze biti naodmet.😁
2018 01 23
Ja koristim ulje jojojbe
2018 01 23
Preporučila bih još i Kiehls midnight recovery concentrate. Skuplje je, ali ļijepo nahrani kožu. Uljaste je teksture i pakiranje stoga traje i dugo. Lice ujutro bude svježe i glatko. U kombinaciji s nekom dnevnom kremom je super. Ali imajte na umu i koji je tip kože. Npr.za masnu kožu mislim da bi ovo ulje bilo previše.
2018 01 23
> Eisen77: > Preporučila bih još i Kiehls midnight recovery concentrate. Skuplje je, ali ļijepo nahrani kožu. Uljaste je teksture i pakiranje stoga traje i dugo. Lice ujutro bude svježe i glatko. U kombinaciji s nekom dnevnom kremom je super. > Ali imajte na umu i koji je tip kože. Npr.za masnu kožu mislim da bi ovo ulje bilo previše. Kupila sam ga ali ne odgovara mi dok sam prezadovoljna sa njigovim pilingom.
2018 01 24
> gea1508: > Najbolja mi je Caudalie Premier cru, samo kaj joj je cijena visoka. > I sviđa mi se za noć Bepanthen oculi, ali za nju doc treba izdat recept. To je baš krema za područje oko očiju, ne mast ili krema koje su u slobodnoj prodaji. > Nisi napisala kakvi su ti podočnjaci, ako su upali ili podbuhli nema ti puno pomoći s kremama, al ako te samo muče tamni podočnjaci s kremama bi mogla posvijetlit ih. Ma upali su i bas se jako vide kad stavim korektor i puder...tugica ....
2018 01 24
> gaso74: > Ženice koje su vam najbolje kreme za bore oko očiju i podočnjake....molim preporuke...hvala Nemojte biti tužni :-). Uvijek postoji rješenje za sve što tražimo !!! Javite mi na moj profil, ako želite, koliko imate godina, te da li vam je koža oko očiju suha.. ja sam nakon puno godina istraživanja i potrošenog novca za pronalazak djelotvorne kreme za oči otkrila koj su meni super : koje će baš nahraniti kožu (krema mora biti bogata ako imamo suho podrućje oko očiju ) te bitno ublažiti podočnjake i podbuhlost, jer nam korektori i puderi dodatno isušuju osjetljivu kožu oko očiju, pa se onda posljedično dodatno naglase bore i podočnjaci - za to postoje i divni ne skupi preparati koje možemo u toku dana nanijeti na već namazano lice ( neće pokvariti make up, a koža će se navlažiti i tako smanjiti bore i podočnjake i lice svježije izgleda) Svakako preporučam kada god stignete 10min obloge od hladnog čaja kamilice ( odličan domaći recept ) + odlične maske za oči - jesu skupe ali ih možete nabaviti po fer cijenama. ako ih kupujete u testerima . To je duga priča pa da sve ne gnjavim sa svojim istraživačlim radom, slobodno mi se javite - neću vam prodavati- podijeliti ću s vama bogato iskustvo :-)) lp
2018 01 24
> Sinusoida: > To je duga priča pa da sve ne gnjavim sa svojim istraživačlim radom, slobodno mi se javite - neću vam prodavati- podijeliti ću s vama bogato iskustvo :-)) Inzistiram da podijelite na forumu.
2018 01 24
BTW čudi me da nitko nije spomenuo retinol ili mi je promaklo?
2018 01 24
> hanami: > BTW čudi me da nitko nije spomenuo retinol ili mi je promaklo? nije nitko spomenuo...ja sam kupila bila neku kremu da li se zove Retinol A ili tako nešto u ljekarni i meni nije odgovaralo- koža mi je inače suha i od te kreme sam se oljuskala oko očiju a i peklo me je tj.grizlo za oči:-(
2018 01 25
> hanami: > BTW čudi me da nitko nije spomenuo retinol ili mi je promaklo? Nisam probala okoloočne s retinolom, retinol koristim za lice, ali pošto imam osjetljive oči mislim da bi mi bio preagresivan za to nježno područje. Jesi možda probala, imaš neku preporuku? Kaj se tiče upalih podočnjaka, ne vidim kako bi to kreme mogle riješit jer to je do fizionomije lica. Eventualno make up-om probat postići dojam da su "viši". Sinusoida, slažem se za dijeljenje na forumu, ima puno cura koje čitaju i moglo bi ih zanimat :)
2018 01 25
hanami - koristim The Ordinary 1% retinol i Sona kremu (retinoid, dobila sam je zbog komedona i ide samo na recept) Ako želiš probat retinol mislim da je The Ordinary super omjer kvalitete i cijene, ima ih različitih %. Al nakon toga treba stvarno dobra hidratacija, ne samo neka hidratantna krema nego i serum, tonik. Ljuštenje nakon retinola je normalno, onda se malo prorijedi korištenje. Od Sona kreme se ne ljuštim, ali The Ordinary me guli tako da ga stavim 1-2x tjedno uz jako dobru hidrataciju i hranjivost. Sad sam krenula sa isprobavanjem azijske kozmetike, oni su puno bolji u hidrataciji, samo kaj tu ima jako puno koraka pa većini ne bi pasalo.
2018 01 26
1 2