Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Moda /

Wish stranica

Pozdrav, dal narucujete preko wish stranice, moze savjeti o toj stranici, kakvi su njihovi brojevi, kakva je kvaliteta robe, sto se najvise isplati kupovati preko te stranice?
2018 01 28
> AMmoda: > Pozdrav, dal narucujete preko wish stranice, moze savjeti o toj stranici, kakvi su njihovi brojevi, kakva je kvaliteta robe, sto se najvise isplati kupovati preko te stranice? Hej! Ja sam narucivala svasta 😁 I mogu reci da do sada sam imala samo jedan fail kad sam narucivala sandale (narucila 39 doslo 42-.-), tražila povrat i sve okej :) Za većinu robe uzmem broj/dva veci. Važno je barem meni citat recenzije i komentare kupaca. Nakit je uvijek dosao kao na slikama, robica sta jeftinija- kvaliteta je znj mada ne mora značiti :)
2018 01 28
Kupila je frendica trenirku, neko rublje i sl. Prvo ispada preskupo jer kad ti na kraju lupi porez i pdv cijena je znatno veća, a npr na Aliexpressu i Ebayu možeš naći to isto jeftinije. A onda kad je i došlo većina je završila odmah u smeću. Koliko para tolko muzike, po mom mišljenju
2018 01 29