Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Molim savjet/objasnjenje

Dobar dan, svi ljudi dobre volje Imam pitanje ako mi tko moze odgovoriti. Naime, evo tek sam jucer prvi put pocela malo njuskati po Wish stranici i imaju neke stvari koje me zanimaju. No muci me taj njihov shipping (tj transport) koji mi na kraju dode jednako ako ne i skuplje od proizvoda. Pa jel taj transport na kraju stvarno toliko ili to bude ipak manje? I primjer htjela sam naruciti dva potpuno jednaka proizvoda, dakle isti proizvod u dva primjerka i oni mi zaracunavaju dupli shipping, pa tko je tu lud? O cemu se tu radi? I jos me ovaj PDV muci, kako se on naplati na kraju? Hvala svima na trudu da jednoj plavusi objasnite ove nejasnoce (nisam ja kriva, kriva je kosa:) Hvala
2018 01 30
Pozdrav. Moje misljenje je da se preko Wish-a ne isplati nista narucivati. Identicne stvari imate na AliExpress-u po manjoj cijeni, bez PDV-a i uglavnom bez ikakvog shippinga, ako ga i ima to je par kn. A ukoliko uzimate dva ili vise predmeta od istog sellera ne placate shipping (ako ga uopce ima) duplo.
2018 01 30
Ma wish je 0. Prevelika postarina, a stvari katastrofa.
2018 01 30
> leeloo7: > Pozdrav. Moje misljenje je da se preko Wish-a ne isplati nista narucivati. Identicne stvari imate na AliExpress-u po manjoj cijeni, bez PDV-a i uglavnom bez ikakvog shippinga, ako ga i ima to je par kn. A ukoliko uzimate dva ili vise predmeta od istog sellera ne placate shipping (ako ga uopce ima) duplo. Hvala puno na dobrom savjetu. Vec sam malo pogledala i stvarno je puuunoo povoljnije i da, uglavnom bez shippinga. Hvala:)
2018 01 30
Mali paket iz Kine, ako je poslan preporučeno te je u startu za njega plaćeno i slanje i dostava primatelj ne plaća ništa. Ako je plaćen samo „shipping", tada svaki poštanski operator može namiriti troškove koji ima pri preuzimanju, razradi i dostavi tog malog paketa. Ne znam iskreno što piše na toj žutoj naljepnici ali sam skužila da kada nema, poštar ne naplaćuje (sva sreća imam dobrog poštara) ali mi je frendica rekla da je to uočila i da treba dobro gledati te žute naljepnice.
2018 02 02
Hvala svima na odgovorima
2018 02 02
Nije direktno tema ali je u pitanju pošta. Curke koje uplaćuju preko pošte ili su uplaćivale, jeste li ikada morale dati osobnu? Jučer mi se dogodila jedna bizarna situacija
2018 02 02
Za uplacivanje preko poste na racun- mene su samo trazili moj OIB nista drugo...to je navodno isto nesto kao po novom
2018 02 03