Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Svakodnevica /

Škola, fakultet, posao, karijera /

Prebacivanje na drugi fakultet - PSIHOLOGIJA

Bok svima, zanima me ako netko zna ili cak ima iskustva s prebacivanjem s jednog faksa na drugi. Koliko je to izvedivo i kako tocno funkcionira? Ja bi htjela upisati nesto u Zagrebu s cega se nakon prve godine mogu prebaciti na psihologiju (FFZG ili cak Hrv Stu) Postoji li ta mogucnost? Hvala :)
2018 02 02
99,99% nemoguće. Fantaziraju kad se netko želi prebaciti s npr. riječke ekonomije na zagrebačku, a kamoli da npr. upišeš pravo pa se prebaciš. Mislim da je možda moguće da upišeš filozofski/ HS neki smjer pa onda na godinu promijeniš, ali ćeš opet morat na prvu godinu. No za to ti je bolje nazvati referadu ili poslati mail prodekanu za nastavu.
2018 02 02
Slazem se. Pogotovo ne mozes to izvesti s psihologijom, navala je vec iovako velika, nece jos tebe "ugurati". Nabolje onda ne upisati nista jer u svakom drugom slucaju moras ispocetka i platiti punu godinu
2018 02 03
Ja sam trenutno upisana kao “prijelaznica”, no zavrsila sam prvo jedan i obzirom da su mi priznali samo 2 predmeta s prvog, dobila sam status prijelaznika. Radi se o medicini i racunarstvu. No povlaceci paralelu izmedju istih studija u dva razlicita grada, tipa Zagreb i Rijeka, primjetila sam da se na vecini studija bitno razlikuje 1. godina, a onda prema kraju uvrstavaju jednake predmete, iako se po literaturi opet mogu razlikovati i to ponekad stvara probleme, iako je banalna stvar (no ne i onima koji su napisali odredjenu knjigu, a predaju na istom -ego).
2018 02 03