Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Stručno osposobljavanje

Ovakoo cure, napokon mi je odobreno stručno i u petak su me zvali da počinjem. Završila sam ekonomsku školu pa nadalje trogodišnji studij trgovine i stekla zvanje bacc.oec iii počinjem u računovodstvu (što sam oduvijek govorila da nikad neću - it's my life hahaha) . Teorijskog dijela se ponešto i sjećam, praktičkog apsolutno nista jer nikad nista nismo radili preko nekih programa i sl. Zanima me kako to sve izgleda, jesu komplicirani ti programi itd? Malo me trema hvataaa jer mi je ovo prvi posao do sada. Bože daj im snage samnom :') :')
2018 03 07
Samo opusteno ☺️...strucno i sluzi za steci iskustvo koje ce biti od koristi pri buducem zaposljavanju...😉
2018 03 07
Ne moras se nista bojati, mozda neces raditi niti ista od racunovodstva. Sve ovisi o poslodavcu.. a ako i budes oni ce te uvoditi u posao i polako ti sve pokazivati bez ikakve brige. Nitko ni ne ocekuje da ti znas njihov posao.
2018 03 08
Naučit ćeš sve, na faksu ionako ne učiš praksu nego teoriju, tako da nitko vjeruj mi pojma nije imao kad je počeo raditi.
2018 03 08
Na sličan način sam i ja počela. S obzirom da si završila ekonomsku neće ti biti teško. Vjerojatno ćeš knjižiti račune i bankovne izvode pa onda krenuti na kompliciranije stvari. Programi su dosta jednostavno napravljeni i nije ih teško savladati. U većini slučajeva sami jave ako napraviš neku grešku. Samo se nemoj bojati pitati sve što ti nije jasno. Ponesi bilježnicu i zapisuj što ti se kaže. Već nakon mjesec dana ćeš pohvatati većinu stvari, sretno :-)
2018 03 10
Super kaj si upala u računovodstvo. Financije su najprofitabilnija grana ekonomije. Samo ga nauči i nećeš nikad biti bez posla i uvijek ćeš imat natprosječnu plaću. Meni je žao kaj nisam završila u računovodstvu pa mi je sad puno teže doći do dobro plaćenog posla...
2018 03 10