Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Sumnjivi profili

Pozz svima! Konstantno srećem nove profile koji u roku par sati skupe jednu ili vise pozitivnih sa sumnjivih profila, te često i ne uzvrate. Ja sam za da ih linkamo i nek se poprate. Ako se slazete zapratite temu :)
2018 04 05
Haha, cak imaju istu profilnu sliku!!!!!
2018 04 05
Pozdravljam ovu vrlo korisnu temu :)
2018 04 06
Ahahah i opet sama sebi zaboravila ostaviti uzvratnu povratnu,) Pozdravljam temu i za nove i ne tako nove, koje same sebi ostavljaju povratne.
2018 04 06
Uhf, ovaj Dorijin vujtončić s prvom mrežnom slikicom samo čeka naivnu žrtvu koja će možda tek kad ga primi za pohabanu ručkicu ustanoviti kako ni opipom ni izgledom ni približno ne sliči Luju. Niti njegovom lajku. Tek mi je prava enigma kako neki materijal s jedne strane može biti umjetni, a s druge pravi. Poput crvene zarice, recimo. A micka...
2018 04 06
A i Zara je posvuda, Zara nam je must have :D
2018 04 06
> sonja90: > A i Zara je posvuda, Zara nam je must have :D Nepisano pravilo je da se ZARA mora pisati caps lockom :') Ili kad staviš da imaš rasprodaju pored toga mora pisati zara, iako možda ni z od zare na profilu. I vidjeh jednom bundicu na prodaju na naslovnoj. Slika artikla - zarin logo. Koga briga kakva je bunda zapravo :')
2018 04 06
I ja sam nazalost nasjela. Uplatila joj 300kn i otad se nije javila.
2019 05 06