Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Zamjene i slanje..

Pozdrav. Situacija je ovakva, imala sam zamjenu sa korisnicom, prije nekih cca 2 tjedna. Slale smo obično. I eto, meni je došlo, njoj navodno nije. I sad, očekuje da joj ja uplatim novac ili vratim njezino(vratiti ću joj,radi svoje savjesti) Iako smatram da ne trebam ni jedno ni drugo. Što vi mislite?
2018 04 09
dali ste mozda sacuvali sifru od paketa? ako ste sacuvali provjerite dali je paket stigao i dali ga je korisnica predigla.
2018 04 09
Ma slale smo obično.
2018 04 09
Ako je dog bio s obje strane da se salje obicno di nema potvrde slanja th sifre za pracenje znaci da je bilo na rizik..onda po meni ne bi trebalo biti povrata.zato ja naglasim da mi se salje kao paket ili preporuceno da sam sigurna da ce paket stici...tako i saljem.a ima i druga solucija da osoba moze slagati da nije stiglo da na kraju ima i ovce i novce.a kakvih ljudi ima sve je moguce.ne znam sta bih vise napisala sad je sve na vama.
2018 04 09
> Sienna8: > Ma slale smo obično. jao da evo vidim. taj podatak mi je pobjegao. pardon
2018 04 09
Zeznuta situacija, i stvarno se više ne želim dovodit u takve. Vratiti ću joj radi sebe,a na njezinu dušu ide ako je došlo.
2018 04 09
Zeznuta situacija i ja bih vjerojatno vratila radi svojeg obraza, ali opet ako ste i jedna i druga inzistirale na običnom slanju znajući rizike onda niste dužni vračati po meni. Ja uopće ne želim slati obično, niti želim da se meni šalje obično Kada su bili neki novi poštari na zamjeni dok nije bilo regularnog poštara su mi ukrali 5 kuverta sa sličicama Životinjskog carstva, a jednom davno su mi moji poslali slike i pošto je kuverta bila debela vjerojatno mislili tko zna što je unutra i to mi isto ukrali.Tako da iz svojih iskustava uopće ne želim riskirati. Jest da je gupo ako ti artikl košta 20 kn, da i poštarina dođe isto skoro toliko, ali što ćeš.
2018 04 09
Da pobate kontaktirat postu. .trazi i obicnu, nema veze sto je obicno poslano, hoce pogledat sta je s tim. .
2018 04 09
Sienna8 vaša dobra volja..možete a i ne morate, svi znamo rizik običnog slanja. Uostalom može joj stići kroz ovaj tjedan pa će dobiti 1+1, mah
2018 04 09
U zamjeni slati obično.... Nemam riječi. Kad je već nešto besplatno, odnosno samo poštarinu moram platiti, zašto još i na tome ciganiti? I onda dođu ovakve situacije, jedna strana možda laže, a možda je oštećena. Ali svjesno je preuzela rizik, sad ipak želi svoju stvar nazad. A ti sad možeš i reći da si poslala i ne poslati nikad (jer obično slanje nema potvrde) pa si fino zadržiš tu stvar za sebe, a njezinoj se stvari desi kao ista sudbina kao i tvojoj. Mislim, gle, reci joj ovako, ako joj ti vratiš stvar, i ti si oštećena. Predloži joj da plati 15 (ili 20, ne znam o kakvoj se stvari radi) kuna poštarine i da će dobiti svoju stvar nazad tako da ti možeš biti sigurna da će to što ti pošalješ biti uručeno njoj. Eto, trebala bi pristati jer si ti ovako već oštećena, tvoje stvari navodno nema (makar si i ti preuzela rizik običnim slanjem).
2018 04 09
Cure samo da vam dam malo nade. Ja sam imala isto zamjenu. Slala mi je sa sela u grad obicno. Znaci meni bi trebalo 20 min autom da dodem privatno po taj paket a ona mi ga poslala obicnom postarinom. Paket sam cekala ravno 10 dana.Znaci 10 danaa. Vec mi je trebala vratiti paket ali na kraju ke stigao. Posta se jako ubezobraznila. Pogotovo kad se salje obicnom postarinom. Probajte jos malo sacekati.
2018 04 09
Zato ja nikada ne saljem obicno,ne zelim riskirati radi 5-8 kn da ja ili netko tko kupuje od mene,ostane bez paketa ,... Samo sam jednom slala obicno,na zahtjev kupca,ali sam joj objasnila da ja ne zelim biti odgovorna u slucaju loseg scenarija,i na kraju je ispalo dobro ali opet,ne hvala ;)
2018 04 09
Dobro veli Tamara5485.
2018 04 09
Ma napisala sam joj da smo znale rizik, eto ja sam očito imala više sreće kad je moje došlo, te da ću ja sad biti oštećena i za poštarine i za obje stvari, al ajd. Baš mi je krivo zbog tog običnog slanja sada, inače to ne prakticiram. Ja ću joj vratiti njezino, zbog svog mira, i to sam napisala da ću poslati kada stignem. Na njezinu dušu ide ako joj je stiglo..
2018 04 09
Nije ciganjenje ali stvarno mi je koma svaku posiljku placati 15 kn i to npr 1 majicu djecju. Ako nema povjerenja ne treba niti ici u bilo kakvu suradnju. A postom mogu reci obicno mi se ili vratilo ako je bila kriva adresa ili jednom putovalo 2 tjedna pa doslo. Nije fer traziti povrat ako je bila zamjena i ako ste dogovorile takvo slanje, bila bi mozda greska da je ona poslala paketno ili preporuceno i trazila tako od Vas a Vi niste,ovako svatko na svoj rizik.
2018 04 09
1 2 3