Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Lookfantastic-iskustva

Ima li tko iskustva sa kupovinom preko lookfantastic stranice iz UK?Mislim narucit masku za kosu,ali sam cula da ljudi propitkuju jesu li proizvodi legit i orginal.Kakva su vasa misljenja? :)
2018 05 06
Sve 5 s prozivodima, ali je moguci gubitak paketa ako je guzva ili nemas srece. To vazi za standard shipping, nemas pracenja. Cak i ako se to dogodi Look vraca novac i nemas frke ;) Cesto narucujem i zadovoljna sam snjima.
2018 05 06
Ja sam jednom naručila Kerastase masku za bojanu kosu, i miris je bio malo drugačiji i rjeđe teksture od iste maske kod moje frizerke, a ona uzima kod zastupnika Kerastase, pa bi trebala imati orginal proizvode. A nedavno sam kod Lookfantastic htjela kupiti NARS tekući puder i ne izvoze u Hrvatsku, kao i dosta drugih proizvoda :o I uz to su naši friško pooštrili carinske/pdv na uvoz naplate, pa sam prije mjesec dana za narudžbu sa Strawberry od 28 eur, platila 120 kn carine :/ , a prije toga sam nekoliko puta imala i duplo veće iznose i nisam platila ništa. Mislim da je do 160 kn bez carine
2018 05 06
Za kupnju s evropskih stranica nema carine. Ja sam isto vjerni kupac na Looku i jako sam zadovoljna. Besplatna im je poštarina, a često imaju i kodove za popust pa se da iskombinirati niža cijena. Sve što sam kupila je bilo originalno. Uključujući i gore spomenuti Kerastase.
2018 05 06
Ja sam odusevljena stranicom i vec dugo narucujem. I uvijek paketi stignu, a jednom mi se desilo da su malo kasnili pa sam se javila korisnickoj sluzbi, oni su odmah poslali novi paket pa su mi stigla oba. A jednom sam narucila od theBalma puder u kamenu, a stigao mi je bronzer. Javila sam im se i odmah su poslali i puder, bez ikakve rijeci o tome da bronzer moram vracati :) narucujem redovno silver sampon, RT beauty blendere i sl., jer mi se cini da je malo jeftinije nego kod nas, pogotovo kad se uhvate na popustu.
2018 05 06
I da, postarina je besplatna bez obzira na iznos a pdva i carine nema :)
2018 05 06
hvala svima puno,onda definitivno kupujem. :)
2018 05 06
Nars uzmete sa Asosa. Svaka cast svim navedenim ali Asos trenutno nema konkurenciju po pitanju brzine slanja, pakiranja paketa pa i povrata. Od nedavno i ponude jer imaju Nars, Lime C.i Mac,pa i pristupacnije kozm.brandove. Sminku savrseno detaljno upakiraju, nema pt-a iznad potrosenih 22funte pa se moze uzeti samo npr.jedan ruz (mislim na Nars konkretno). Feelunique nazalost za parfeme (mozda cak i neke pudere u staklenoj ambalazi) dodatno naplacuje shipping,nekih 20eura sto je katastrofa, za taj novac cak i kad su dobro snizeni mogu kupiti kod nas.
2018 05 07
> vedranapv: > Ja sam jednom naručila Kerastase masku za bojanu kosu, > i miris je bio malo drugačiji i rjeđe teksture od iste maske kod moje frizerke, > a ona uzima kod zastupnika Kerastase, pa bi trebala imati orginal proizvode. > A nedavno sam kod Lookfantastic htjela kupiti NARS tekući puder > i ne izvoze u Hrvatsku, kao i dosta drugih proizvoda :o > I uz to su naši friško pooštrili carinske/pdv na uvoz naplate, pa sam prije mjesec dana za narudžbu sa Strawberry od 28 eur, > platila 120 kn carine :/ , a prije toga sam nekoliko puta imala i duplo veće iznose i nisam platila ništa. > Mislim da je do 160 kn bez carine Da li si trazila povrat carine od strawberry-a? Ja uvijek tražim i uvijek mi vrate iznos
2018 05 07
> Lina33: > > vedranapv: > > Ja sam jednom naručila Kerastase masku za bojanu kosu, > > i miris je bio malo drugačiji i rjeđe teksture od iste maske kod moje frizerke, > > a ona uzima kod zastupnika Kerastase, pa bi trebala imati orginal proizvode. > > A nedavno sam kod Lookfantastic htjela kupiti NARS tekući puder > > i ne izvoze u Hrvatsku, kao i dosta drugih proizvoda :o > > I uz to su naši friško pooštrili carinske/pdv na uvoz naplate, pa sam prije mjesec dana za narudžbu sa Strawberry od 28 eur, > > platila 120 kn carine :/ , a prije toga sam nekoliko puta imala i duplo veće iznose i nisam platila ništa. > > Mislim da je do 160 kn bez carine > Da li si trazila povrat carine od strawberry-a? Ja uvijek tražim i uvijek mi vrate iznos Nisam ni znala da mogu. Hvala puno :)
2018 05 07
> sonja90: > Nars uzmete sa Asosa. Svaka cast svim navedenim ali Asos trenutno nema konkurenciju po pitanju brzine slanja, pakiranja paketa pa i povrata. Od nedavno i ponude jer imaju Nars, Lime C.i Mac,pa i pristupacnije kozm.brandove. > Sminku savrseno detaljno upakiraju, nema pt-a iznad potrosenih 22funte pa se moze uzeti samo npr.jedan ruz (mislim na Nars konkretno). > Feelunique nazalost za parfeme (mozda cak i neke pudere u staklenoj ambalazi) dodatno naplacuje shipping,nekih 20eura sto je katastrofa, za taj novac cak i kad su dobro snizeni mogu kupiti kod nas. Hvala, dobri su i Cult beauty, stigne u par dana, jedino je problem šta se čeka ako nemaju na lageru :)
2018 05 07
Vjeran dugogodisnji kupac sa Looka i pretplatnica na beauty box... vrlo sam zadovoljna s njima.. i kod njih najvise kupujem jer mislim da sto se tice popusta i snizenja su najbolja stranica :) ali ovisno o artiklima, znam naruciti i s beauty baya (npr mario badescu).. s feelunique (svasta nesto :))... s nk space (laura mercier)... jedino s cult beauty nikad nisam nista narucila :) Ali sve stranice su po meni super, potpisujem sto je Sonja rekla i druge cure.. kod mene je sve bilo original, zadnji put mi se paket izgubio mozda pred godinu dana i onda su mi vratili novce bez problema... kupila sam kod njih sve sto se da kupiti: Kerastase, maybelline, rimmel, mac, urban decay, bare minerals... mah... necu vise nabrajati jer se sjetim silnog novca :) uglavnom sve pozitivno mogu reci i nemoze se usporediti sa nasim drogerijama :)
2018 05 15
Cult beauty je odličan takodjer, daju popuste na mail,uglavnom 15% ;)
2018 05 15
I slazem se da je ponuda bolja nego u drogerijama kod nas uzivo definitivno.
2018 05 15
Pogotovo Mac. Kod nas tražene nijanse uopće nemaju, a kad dobiju, onda je to par komada koji odmah planu.
2018 05 15
1 2