Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Ideje /

Gdin Cipelić uznemiravanje

Vidim ja danas neodgovoreni poziv sa meni nepoznatog broja, nazovem tko me trebao, sa druge strane muški glas kao on je zvao u vezi sandala na njuškalu. Odmah sam ga skužila jer znam da je već masu puta bila tema a i jednom me već bio također preko vibera kontaktirao i tu na krpicama. Sigurna sam da je to random jer vjerujem da zove i šalje upite tu na krpicama svima redom. Znam da je problem što imam br moba na njuškalu ali i suprug prodaje neke stvari od alata i to pa imamo br kao kontakt. Također sama kada sam za nešto zainteresirana na njuškalu nazovem i lijepo pitam, ne šaljem mail, pogotovo za "nekrpičarske stvari". Eto do nedavno smo prodavali barku, mislim za to moraš imati naveden broj telefona jer ljudi imaju još milion podpitanja bez obzira šta si ti sve napisao u opisu. Valjda ću stvarno morati maknuti broj ili jednostavno ne prodavati sandale, a ostale stvari da. Išla sam pronjuškati taj njegov broj i izbacilo mi je tvrtku iz Zagreba neću sada pisati koju, valjda čovjek tamo radi. Ok, jasno mi je čovjek ima neki blesavi fetiš na ženska stopala u najlonkama ali ono u biti baš me uznemirava. Kužim da nema smisla ništa poduzimati (tipa da mu javno objavim ime itd btw tko zna da li uopće to smijem po novom GDPR-u), ali eto samo sam se htjela malo potužiti i vidjeti šta vi mislite o tome.
2018 05 24
Ja baš radi takvih ne dajem broj na njuškalu, a možda bih i više prodala da imam telefon, ali šta ćeš.
2018 05 24
> Poirotica: > Ja baš radi takvih ne dajem broj na njuškalu, a možda bih i više prodala da imam telefon, ali šta ćeš. Ja takoder,zadnja poruka me kostala zivaca i vremena misleci da se dopisujem sa normalnim covjekom...poslije sam stavila samo mail.Tko je zainteresiran posalje mi mail pa ako vidim da imam posla za zainteresiranim kupcem dajem br.mobitela za daljnji dogovor.U danasnje vrijeme smo svi uvijek dostupni kako na porukama tako i na mailu pa ne vidim razlog zasto kupac ne bi komunicirao putem njega.
2018 05 24
Ma blokiraš broj i Bog te veselio.
2018 05 24
mislim da na svakoj stranici ima takvih najbolje prijavit administratorima i blokirat zato izbjegavam dati broj,i slati dodatne slike zadnja 2 pacijenta se jucer javili a najgori su mi oni zainteresirani za upoznavanje e ako si tu trazis nekoga,objesi se odmah
2018 05 24
Jel imao ko lose iskustvo s letgo..ja napisala br mobitela, mislim da me trazilo inf, vise se ne sjecam., uglavnom imala sam pozive i poruke ..za nalazenje naravno , ne za prodaju. Promijenila broj sta drugo, tako da nikad vise 😟
2018 05 25
> kristinafloka: > Jel imao ko lose iskustvo s letgo..ja napisala br mobitela, mislim da me trazilo inf, vise se ne sjecam., uglavnom imala sam pozive i poruke ..za nalazenje naravno , ne za prodaju. Promijenila broj sta drugo, tako da nikad vise 😟 bas zbog tog razloga ne dajem broj, sve se moze dogovorit bez broja ,mislim da takvi na svakoj stranici cekaju priliku a kad se dogovara primopredaja stvarno ne znas tko ce se pojavit
2018 05 25
Napisi ti koja tvrtka
2018 05 25
Ni ja ne dajem broj na Njuškalu. Ako je netko stvarno zainteresiran, poslat će upit, a nakon toga kad procijenim je li osoba ozbiljna dam broj mobitela. Slažem se sa Natalija77 i Poirotica. Više bi se sigurno prodalo, ali ovako je bar sigurnije i imaš svoj mir. :/
2018 06 01
Također sam imala neugodno iskustvo sa jednim k....... ( ne mogu ga nazvati gospodinom jer to nikako nije ), zvao je zbog cipela na njuškalu i uznemiravao me neumjesnim komentarima i pitanjima jer je mislio da je to neka mlada djevojka, pa se sin javio i rekao mu što ga spada, te nakon toga nikada više nije nazvao :@ :@ :@ :@ :@
2018 06 04
> Lina33: > Vidim ja danas neodgovoreni poziv sa meni nepoznatog broja, nazovem tko me trebao, sa druge strane muški glas kao on je zvao u vezi sandala na njuškalu. Odmah sam ga skužila jer znam da je već masu puta bila tema a i jednom me već bio također preko vibera kontaktirao i tu na krpicama. Sigurna sam da je to random jer vjerujem da zove i šalje upite tu na krpicama svima redom. Znam da je problem što imam br moba na njuškalu ali i suprug prodaje neke stvari od alata i to pa imamo br kao kontakt. Također sama kada sam za nešto zainteresirana na njuškalu nazovem i lijepo pitam, ne šaljem mail, pogotovo za "nekrpičarske stvari". Eto do nedavno smo prodavali barku, mislim za to moraš imati naveden broj telefona jer ljudi imaju još milion podpitanja bez obzira šta si ti sve napisao u opisu. Valjda ću stvarno morati maknuti broj ili jednostavno ne prodavati sandale, a ostale stvari da. > Išla sam pronjuškati taj njegov broj i izbacilo mi je tvrtku iz Zagreba neću sada pisati koju, valjda čovjek tamo radi. Ok, jasno mi je čovjek ima neki blesavi fetiš na ženska stopala u najlonkama ali ono u biti baš me uznemirava. Kužim da nema smisla ništa poduzimati (tipa da mu javno objavim ime itd btw tko zna da li uopće to smijem po novom GDPR-u), ali eto samo sam se htjela malo potužiti i vidjeti šta vi mislite o tome. Ja sam prodavala sandale na Market place. Javio se da kupuje za djevojku. Trazio da slikam na nozi, ja posaljem. Ali, kada je pitao da li je to na bosu nogu ili carapu ( a bilo je na bosu), i da li bi slikala na carapu, odmah mi je bilo jasno da nesto ne stima. Poslala sam mu poruku da me pusti na miru jer ne zna sa kime ima posla, pa sam dobila prst gore i vise se nije javljao.
2018 06 11