Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Slikanje lica i slanje fotki za potrebe prodaje- DA ili NE?

> AndreaAlagic: > Imam još pitanje.. Offtopic malo, ali da ne otvaram novu temu, jer radi se isto o fotkanju u obući. I pomalo mi je dosta. 😣 > Naime, jel itko od vas surađivao s korisnicom Klinika? Dotična prodaje isključivo i samo klompe, sve su naslovljene na 50 kn, ali kad se javite da biste ih kupili onda vas pita koliko biste dali za njih, ne pristaje da na vašu cijenu jer su, citiram, plaćene jako puno i vrijede svake lipe. Ok, od kupnje odustajem, jer mi se ne nateže. Ljubazno joj javim da sam pronašla klompe koje mi odgovaraju, zahvalim se i to je to. Već je onda tražila slike tih klompi koje sam odlučila kupiti. > Nekoliko tjedana nakon stavim u prodaju neke druge klompe koje su mami premalene. I od tad jednom mjesečno od dotične dobivam poruke s upitom mogu li se slikati u njima, samo par fotkica...odgovaram da ne mogu, jer su mi premale i nema smisla. Ne odustaje. > Jučer ponovo. "Pa kako ih mislite prodati, ne razumijem?!" > Ima desetke pozitivnih... Fetišistica? Ili sam zabrijala? > Evo, prosvjetlite me... No, postaje baš creepy. 😕 Mene je bila kontkatirala za Locoste set koji prodajem. Već sam prije njenog upita čitala spomenuto o njoj, no odgovorim na upit. Ona bi dodatne slike seta. Dogovor je bio da slike pošaljem za 2 tjedna jer prije nisam mogla pošto živim na dvije relacije. Njoj je to odgovaralo. Poslala sam slike prema dogovoru. Ona normalno odgovara, znači nije bila lijeva u komunikaciji kako sam očekivala. No, nakon poslanih slika počinje se cjenjkati, iovako povoljnu cijenu koju sam stavila, ona mi spušta u bescjenje. Luda sam bila. Pa dal bi bilo za mušku ruku. Pa jel univerzalan set, pa opet da li bi rukavice bile dovoljno velike za mušku ruku. Pa ja mjerim ukupnu dužinu rukavica. Pa kupuje i traži podatke. Dam podatke, kaže da uplaćuje, i potom se više nikad ne javlja. ,:(
2018 06 07
Valjda me 10 puta pitala "jel ide i na mušku ruku" i "jel set unisex", makar sam svaki put dala odgovor. Mjerila ovo pa ono, pisala dimenzije isčitane sa etiketa. No ona se neda.
2018 06 07
> sonja90: > Ma kak da ne! Neke se iz dosade javljaju, i slike odjece na tebi traze namjerno kad napises "malo/veliko je" ili "ne stoji mi"..bez namjere kupnje, ide pitat da vidi kako ti to stoji, eto zanima je,da se uvjeri. > To sto necu je stvar principa i iskustva i niceg drugog. Koliko puta sam slikala na sebi a ne stoji mi, pa mi napisu "Ne svidja mi se kako stoji", a fino kazem ne stoji MENI, ili je vel.kriva, ne znaci da ce osobi druge gradje ili kilaze lose stajati, tak da moja slika nista ne znaci. Smatram da je to cisto zezanje iz dosade. Potpis.
2018 06 07
svaka čast na živcima, ja bih odustala nakon drugog "jel ide na mušku ruku". ,:) Kupi pa probaj, od kud da ja znam?!
2018 06 07
Hahaha... surađivala sam s klompašicom. Skroz neobična priča koju ni dan danas ne razumijem.
2018 06 07
> nefertiti111: > > sonja90: > > Ma kak da ne! Neke se iz dosade javljaju, i slike odjece na tebi traze namjerno kad napises "malo/veliko je" ili "ne stoji mi"..bez namjere kupnje, ide pitat da vidi kako ti to stoji, eto zanima je,da se uvjeri. > > To sto necu je stvar principa i iskustva i niceg drugog. Koliko puta sam slikala na sebi a ne stoji mi, pa mi napisu "Ne svidja mi se kako stoji", a fino kazem ne stoji MENI, ili je vel.kriva, ne znaci da ce osobi druge gradje ili kilaze lose stajati, tak da moja slika nista ne znaci. Smatram da je to cisto zezanje iz dosade. > Potpis. Ovo i ja potpisujem, znaci trazi na meni i fotkas se a kao necu, pa nebi prodavala da je meni dobro.. napisem duzinu haljine iz razloga sto netko ima duze a netko krace noge, meni haljina kratka.. kao nece a ona niza od mene 10cm.. onak kao da se imam vremena slikati stalno u toj robi..
2018 06 07
> littlegirl: > > nefertiti111: > > > sonja90: > > > Ma kak da ne! Neke se iz dosade javljaju, i slike odjece na tebi traze namjerno kad napises "malo/veliko je" ili "ne stoji mi"..bez namjere kupnje, ide pitat da vidi kako ti to stoji, eto zanima je,da se uvjeri. > > > To sto necu je stvar principa i iskustva i niceg drugog. Koliko puta sam slikala na sebi a ne stoji mi, pa mi napisu "Ne svidja mi se kako stoji", a fino kazem ne stoji MENI, ili je vel.kriva, ne znaci da ce osobi druge gradje ili kilaze lose stajati, tak da moja slika nista ne znaci. Smatram da je to cisto zezanje iz dosade. > > Potpis. > Ovo i ja potpisujem, znaci trazi na meni i fotkas se a kao necu, pa nebi prodavala da je meni dobro.. napisem duzinu haljine iz razloga sto netko ima duze a netko krace noge, meni haljina kratka.. kao nece a ona niza od mene 10cm.. onak kao da se imam vremena slikati stalno u toj robi.. Haha, da..! A nije mi tesko ako u nesto stanem i smatram da ok stoji,ali ako ne, ako je npr.kratko i kazem to(kod mene je ista stvar cesta pojava, haljine su tunike), onda nema smisla to uopce traziti. Ista stvar je sa naocalama, ako ne stoje onda ne stoje, sto imam slikati na sebi ,:( Mislim ja nebi. Cesto i neke upite o robi zanemarim jer vidim da su bez namjere kupnje.
2018 06 08
> AndreaAlagic: > Neka uđe u zapisnik da sam odnedavno vlasnik pangalaktički savršenih Željkinih naočala. 😍😍 > Osobno sam imala blagi PTSP jer su dotadašnje kupnje naočala ovdje završavale sa: "Prekrasne ste, zbilja jeste, ali ne stojite mi i idete dalje u prodaju". > Osobno mislim da nema smisla slikati se u naočalama, daš šifru modela i ama baš svaki se može pronaći na netu (ako već ne u optičarskim radnjama)...A onda malo riskiraš ili dogovoriš probu, povrat ako ne stoje ili slično... Sve se da dogovoriti ako je komunikacija dobra. > Evo, ja Željkine naočale nosim već 5.dan i da mi ih nije žao, spavala bih u njima. 😀 A draga Andrea, da su sve cure ovdje tako divne kao ti pa to bi bila milina.
2018 06 08
Ne, lice nikako nebi slikala..Odjecu i obucu, ono u sta stanem naravno, slikam i odmah postavim na oglas..To je ipak nesto drugo, lice mi nitko ne vidi..
2018 06 08
Djevojke hvala vam na podijeljenim mišljenjima. Drago mi je da nisam usamljena u svom razmišljanju, nisam bila sigurna što očekivati s obzirom da ja već imam neke godinice, a mlađe generacije su vješte u selfiranju i dijeljenju svojih fotki. Pa sam imala dvojbu, jel to neki problem u meni. Drago mi je dobit potvrdu da nije :)
2018 06 11
1 2