Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Savjeti o uporabi stranice /

da li će ovo ikada prestati ?!!???!!

baš frustrirajuće, gore nego error 404 -_-
2013 05 09
prvi glas da adminke nema, pošto mogu na 10% foruma!
2013 05 10
ali otužno je da ona mora biti ovdje da bi se to sredilo.....još mi više pada mišljenje o toj osobi koja nam održava stranicu....jad....
2013 05 10
možda se str ruši i zato jer otkad adminke nema, stavljena je milijun i jedna tema tamo gdje nije trebala, lako je tako pričati loša str, ne valja adminka jer ne zna odražavati..to je puno kompleksnije nego što se čini i ovisi o sto faktora, a pogotovo je teško ako radiš besplatno, nije da ona ima neki profit od ovoga, niti Vi plaćate prisutstvo na stranici..slobodno neka netko otvori novu stranicu koja će savršeno funkcionirati [:smije] [:smije]
2013 05 10
ne komentiram nju već čovjeka koji bi trebao održavati stranicu (informatičar jelte) ....
2013 05 10
Treba novi server... ili napraviti reda na krpicama, brisati prodane artikle (jer i tako ocjene ostaju). Rad na ovoj stranici je strašan, skoro pa onemogućen! [:znoji]
2013 05 13
ma takoder svako malo nece slike da ucita ma niti da ude ,forumi zapinju bas ono [:frustriran] [:frustriran] i obozavam ono ups,nesto se dogodilo kad izbaci [:frustriran] [:frustriran]
2013 05 16
Čini mi se da su krpičarke najviše u pogonu navečer, jer tada nekako kao da najviše šteka stranica... ono što me najviše smeta jest upload fotki!!! [:frustriran] [:frustriran] [:frustriran] tri gladne godine čekanja i na kraju odustanem [:place]
2013 05 16
bas to,novi server, da se organiziraju donacije za prosirivanje servera! svaka po par kuna da I voila! hehe a to s fotkama je strasno da! ali skuzila sam da meni ide bolje kad postavljam jednu po jednu sliku nego npr 3 odjednom,onda mi vechinom baci onu - pokusajte kasnije poruku...
2013 05 18
opet je počela ludnica vidim [:znoji]
2013 05 28
1 2