Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

HITNO tražim korisnicu Stela1989

More..!!kak cemo ovu pribit na križ kao uzor drugim prevaranticama ovdje na krpicama..tak cu kad postanem preCjednik sve koje su pokrali ovu drzavu objesit na Trgu bana Jelacica [:smije]
2013 05 14
[:hihot]
2013 05 14
OK,dosta uajebancije..idme napravit temu I šiknut profile ..javim!
2013 05 14
Kod Stele opet zeleno svijetli?????????Nadam se da će pročitat moju poruku [:frustriran]
2013 05 15
Ima li kakvih novosti?
2013 05 18
i ja sam citala o njojj tako da izbjegavam ;) nada1201 zao mi je sta si ti nasjela ..jesu veliki novci u pitanju :( i ja vodim rat sa jednom u pregovorima danas mi mora vratit haljinu jer mi nije svoju poslala u zamjenu vec mjesec dana [:frustriran]
2013 05 23
jA SAM TAKOĐER SKORO UPALA U "KRUG PREVARENIH"...ALI SAM JE PROKUŽILA....NAIME, REKLA JE DA SAT TREBA NARUČITI, A U OPISU JE NAVELA DA SU TO ZADNJI PREOSTALI KOMADI KOJI NISU PRODANI....TO MI JE BILO ODMAH ČUDNO!..ZATIM SAM POGLEDALA KOMENTARE I PROKUŽILA DA PORUKE OSTAVLJA SAMA SEBI...KOMENTARI SU BILI OD NJE JER PROFILI NISU IMALI NI JEDAN ARTIKL NI JEDAN KOMENTAR..ODMAH SUMNJIVO....I TREĆE, SATOVI KOJI SE NISU PRODALI, A STAVILA JE SLIKE NAJPRODAVANIJIH MODELA PROŠLE GODINE....I TO SAMO ZA 300KN....
2013 05 23
Catrice svaka čast...meni je isto malo bilo sumnjivo ali ipak sam nasjela!
2013 05 23
ona je blokirana, zato ti vjerojatno ni neće otvoriti njen profil, ima brdo negativnih komentara na nju
2013 05 23
MOZDA VAM OVO POMOGNE. POSTO JE NEMOGUCE KUPNJU DRUKCIJE OBAVITI NEGO UPLATOM, SVI SMO SE NASLI U SITUACIJI DA JEDNA STRANA NECE UPLATI JER JE IMALA NEUGODNO ISKUSTVO ILI DRUGA STRANA NECE POSALJE NA POUZECE JER JE BILA PREVARENA. IMAM U BLISKOJ OBITELJI ODVJETNIKA KOJI KAZE OVAKO: ZA UBUDUCE UVIJEK SI MEĐUSOBNO SALJITE SLIKE OSOBNIH ISKAZNICA UZ ADRESU, I PORUKE CUVAJTE. OSOBNA ISKAZNICA JE POTPIS DA JE OSOBA KOJU PRIJAVITE SURADJIVALA S VAMA. Nadam se da sam bar od neke pomoci je su me 2 puta zezle za veliku lovu, a jednu sam tuzila za 320 sugavih kuna, pa...
2013 05 24
MOZDA VAM OVO POMOGNE. POSTO JE NEMOGUCE KUPNJU DRUKCIJE OBAVITI NEGO UPLATOM, SVI SMO SE NASLI U SITUACIJI DA JEDNA STRANA NECE UPLATI JER JE IMALA NEUGODNO ISKUSTVO ILI DRUGA STRANA NECE POSALJE NA POUZECE JER JE BILA PREVARENA. IMAM U BLISKOJ OBITELJI ODVJETNIKA KOJI KAZE OVAKO: ZA UBUDUCE UVIJEK SI MEĐUSOBNO SALJITE SLIKE OSOBNIH ISKAZNICA UZ ADRESU, I PORUKE CUVAJTE. OSOBNA ISKAZNICA JE POTPIS DA JE OSOBA KOJU PRIJAVITE SURADJIVALA S VAMA. Nadam se da sam bar od neke pomoci je su me 2 puta zezle za veliku lovu, a jednu sam tuzila za 320 sugavih kuna, pa...
2013 05 24
2013 05 24
MMM3010 hvala puno...Jeli se riješila tužba za 320,00 kn?
2013 05 25
e pa drage moje i ja sam prevarena od dotične! uplatila 400kn za sat i nikada ga nisam vidila! predugo sam na prodaji,nikada mi se nije desila prevara,ali eto.....jednom je i to moralo! [:place]
2013 05 26
e pa drage moje i ja sam prevarena od dotične! uplatila 400kn za sat i nikada ga nisam vidila! predugo sam na prodaji,nikada mi se nije desila prevara,ali eto.....jednom je i to moralo! [:place]
2013 05 26
1 2 ... 4 5 6 7