Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Cure šta da radim???

Dogovorila sam zamjenu sa curom koja nije imala nijedne povratne, pristala mi je prva poslat paket, i kad je stigao, ja sam ga poslala njoj. Kad provjerim gdje je, nalazi se u njenoj pošti, al ona ne želi ić po njega jer joj poštar nije ostavio papirić!!!??? Pa šta da radim? Šta je košta, otić u poštu i pitat za paket, kad se zna da je tamo???? [:frustriran] [:frustriran]
2013 05 23
a ludosti, triba joj i molbu napisat da ode [:znoji]
2013 05 23
Ne, ona ne ide, jer je poštar nije obavjestio. Meni se to nekoliko puta desilo, al znala sam da treba doć, otišla sam pitat i podigla ga, ja ne vidim gdje je problem? Broj pošiljke sam joj dala tako da i sama može provjerit...
2013 05 23
slićan problem imam i ja ovih dana ali kod mene je bila rijeć o kupnji s njene strane a nije se udostojila ni poć na poštu po to...i sad će se to meni vratiti i morat ću platit tu povratnu poštarinu a i najgore od svega nema me doma do 9 mj.pa me baš zanima kako ćemo riješit ovu zavrzlamu zbog njene neodgovornosti...nekužim uopče platila i neželi podić?????
2013 05 23
Svašta. :S
2013 05 23
Zamjena je bila, ja njezin podigla, ona po svoj neće, jer nije poapirić dobila. Neću je zasad još imenovat.
2013 05 23
a možda je i dobila ali pravi problem nepotrebno. to se sve može provjerit u pošti preporučam da i provjeriš. poštar koji nosi će znati jeli ostavio i kad ,jer s epotpisivaju
2013 05 23
A vidi se kod provjere na stranici pošte, da je paket tamo [:frustriran]
2013 05 23
ne kužim zašto neće ići podić paket???????????? [:sokiran]
2013 05 23
Ma jese s tim uopce ne bi zamarala. Ti si paket dobila, i nju obavjestila o njenom, ako ona nece po njega nek ti se vrati, a onda razmisli hoces li platiti opet postarinu i podici ga ili ga zanemariti pa nek ostane na poštanskom skladistu.
2013 05 23
ne to, nego mislim provjeri je li joj ostavljen papirić. možda laže da nije dobila papir samo jer se možda predomislila o zamjeni pa oće nekako nazad svoje. svašta je moguće.
2013 05 23
Ma strašno, ona je meni tuniku poslala za baby tene, i ona se javila meni.
2013 05 23
nolita-pa jel je moguće ako se vrati nepreuzet ga pa da ostane na tom poštanskom skladištu?
2013 05 23
Ona se ne može načuditi kako to da ode po njega, bez papirića [:frustriran] [:frustriran] [:ljut] [:ljut]
2013 05 23
Normalno da je moguce, nitko tebe ne tjera da nesto preuzmes. Moj slučaj : prodala tenisice, žena se javila da ih je poslala natrag jer se njenom sinu ne sviđaju, ja poludila i rekla joj da to prvi put čujem i da se tako nismo dogovorile , da može očekivati paket natrag. Za 5 dana su me iz pošte zvali daimaju paket na moje ime i da li cu ga preuzeti ili da ga opet vrate. Ja sam rekla da ga vrate, i javila ženi da joj se paket vraca i da ako ne želi placati ponovno poštarinu neka ga ne uzme .. tako je i bilo.
2013 05 23
1 2