Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Corave, glupe ili bezobrazne..??

Evo, mozda me sad i banuju s foruma zbog ovakve teme, ali mislim da ljudi ovdje stvarno nisu fer i korektni. Muka mi je sto se radi toliko zamjena, to je postala neka kao posast. I vecina korisnica napise da nisu za zamjenu, a ove se i dalje javljaju za zamjene. Ne znam jel' se prave glupe, jel' im toliko mrsko procitati par redaka, il' su jednostavno bezobrazne??!! Razumijem da ljudi nemaju novaca, svima nam je tesko, ali ako vec hoces nekoga "smeksati" za zamjenu, onda se potrudi i napisi par redaka, izvinjenje i sl. Ne, samo napise ispod zamjena i to je to.. Dajte, cure, malo kulture.. [:smijesi] [:smijesi]
2013 05 28
Naslov sve govori... [:kesi]
2013 05 28
sta se uopce zivciras oko toga? jednostavno ignoriraj takve poruke i gotovo. u svijetu ima gorih stvari, ljudi su bez hrane, bez krova nad glavom, nemaju ruku/nogu, smrtno su bolesni a ti cjepidlacis oko ovakve gluposti? [:hihot]
2013 05 28
Petra, mislim da imam dovoljno godina da razumijem zivot, ne trebas mi ti doci i govoriti kako stvari stoje. S obzirom da ovo nije stranica o gladnoj djeci u Africi, nego o krpicama, krpetinama, robi, odjeci, obuci, kako god zelis, onda se valjda ovdje mogu nervirati i cjepidlaciti oko toga. [:smijesi]
2013 05 28
draga samo usporedujem, ne trebas se odmah pjeniti. ako se toliko zivciras oko takve stvari, kako tek funkcioniras inace u zivotu? sretno s prodajom [:smijesi]
2013 05 28
Mozda zbog toga sto masa cura ovdje napise da nisu za zamjenu, nikako, pod nikakvim uvjetima - caps lockom! A zatim pitaju ostale za zamjenu i u povratnima vidite info "zamjena prosla super" [:smijesi]
2013 05 28
dragonfly istina u potpunosti!!!
2013 05 28
e dosta pliz više ovih tema, ignoriraj poruke i bok. i meni isto tak masu puta pošalju sam link i napišu "zamjena?" i kaj sad da ih streljam? Pogledam, ako nađem šta dobro, ako ne kažem niš nisam našla i bok. Mnogi ne čitaju te opise pa tako ni ja. Ne dižem frku oko svake poruke. I ja bi voljela da kad nekog pitam za zamjenu bude kulturan pa mi i odgovori da ili ne. [:smije]
2013 05 28
ja bih dodala u naslov ''ili nešto treće?'' .... [:smije]
2013 05 28
jako ruzno, neodgovorno i bezobrazno po meni je ako pise u opisu da nije za zamjene i onda ipak mijenja ili pise da je za zamjene pa ti odgovori ili jos gore NE odgovori da nije za zamjene...a mi, sta imamo rogove koji saljemo upite za zamjenu ako je ista navedena ispod artikla?? ako ste za zamjene i za prodaju onda naglasite jer imate tu opciju da mozete ispod svakog artikla navesti zamjena- samo prodaja pa cemo znati sta mjenjate a sta prodajete
2013 05 28
mislim bilo bi jako lijepo kada bi samo odgovorile na upit a ne ignorirale jer svaka od nas ima minutu vremena za to
2013 05 28
Osobno ne citam opise prodavacica jer idem preko moba i neman vremena, probam zamjenu ako prode-prode ako ne onda gotovina! Win win situacija..cemu drama? A ako bas niste za zamjene ni pod razno onda u opisu nazvacit samo prodaja.. TAKE IT EASY..jos malo pa vikend! [:poljubac] [:zaljubljen]
2013 05 28
Suncica pa to i kazem. Ja cu uvijek pogledat poruku za zamjenu, makar mi to nigdje ne pise "zamjena" i ako nađem nešto mijenjat ću se ako ne, lijepo ću odgovorit da nisam ništa našla. Kao npr jučer, cura me pita za zamjenu i pogledam i kažem da nisam ništa našla, i predložim da ak oće kupit da ću joj dat povoljno i pita me za mjere i sve i potrošim vrijeme da to izmjerim i sve. I nakraju ni traga ni glasa, ni poruke ni niš. Normalno da me to živcira, ali me i ove teme živciraju. Ne odgovaraj na poruke ili zaobiđi takve i bok.
2013 05 28
slazem se CharlieBrown...Be happy, don't worry i vodite ljubav a ne rat
2013 05 28
Kad me nešto zasmeta, nervira, ja preskočim, ignoriram [:smijesi]
2013 05 28
1 2