Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Corave, glupe ili bezobrazne..??

u godinu dana koliko sam ovdje prodala sam mozda dvije stvari, ostale sam zamijenila i jako sam zadovoljna sa stvarima koje sam dobila. sastrane mi pise da jesam za zamjenu, ali ne pristajem na svaku, jedino ako mi se nesto svidi. nedugo sam se mijenjala s curom kojoj je pisalo da nije za zamjenu, a vidla sam da joj se svidla jedna moja stvar, ispricala sam joj se sto pitam za zamjenu i cura je pristala [:smijesi] ne mora znacit da su sve takve iste! [:hihot]
2013 05 28
I btw ne dozivljavam te cure koje pitaju za zamjenu nit coravim,ni bezobraznim ni glupima. Pitaju, ko pita ne skita .. napisi u profilu da ni ne odgovaras na takve upite i bok.
2013 05 28
@nolita- piše joj: "Potrebni su mi novci, tako da nisam za zamjene." -pa se opet javljaju.. Neki jednostavno ne čitaju opis profila, a kad napišeš VELIKIM SLOVIMA ispadaš nekulturan, ovakva, onakav.. [:smije]
2013 05 28
@kreativno selo -pa pise i meni ali cemu pogrdna imena zbog pitanja, ne odgovoris i zdravo dzaci
2013 05 28
[:smijesi] Poludiš valjda, s vremenom, kad vidiš da se ne čita uopće..samo srlja.. [:smije]
2013 05 28
Neki dan sam pisala o tim zamjenama, ali takve ignoriram :-) ubiti juceq sam jednu spustila na zemlju pošteno [:sramezljiv]
2013 05 28
i onda još smaraju danima...
2013 05 28
nekima u opisu piše NISAM ZA ZAMJENU NIKAKO i onda netko otvori na forumu temu ZAMJENA a ona prva 'I kod mene' pa tko je tu sad lud? [:hihot]
2013 05 28
I ja sam pisala o tim zamjenama, i uvijek ćemo o tome pisati. Kod mene jasno piše da nisam za zamjenu, ali isto tako nikada nije palo na pamet da nekoga pitam za zamjenu ma i da piše da je za zamjene a da mi se nešto sviđa. NEMA ŠANSE. Jer ako nisam za zamjene, onda ne davim nikog drugog, kupujem i to je to. Ja sam jednoj curi napisala oprosti, ali nisam za zamjene, a koliko vidim ni ti. Samo zato što me jednom pitala za zamjenu za moju torbu i ja joj kažem da mi se sviđa njezina jedna i tek ona meni a joj nebi mijenjala tu torbu, ma brate mili a ja svoju bi... I onda mi se opet nakon nekog vremena javi za nešto drugo i onda je dobila odgovor.
2013 05 28
Meni je jucer cura u cijem opisu pise nekoliko puta da bihe za zamjene i da na takve poruke nece ni odgovarat poslala upit u kojem pise moze zamjena!!! Tko tu koga?!? E ne moze zamjena da mercedes nudi!!!
2013 05 29
E pa samo joj napiši: POGLEDAJ ŠTA TI PIŠE U OPISU! To je meni jedna cura rekla, upravo to i ja se toga držim. Pa ako one znaju biti tako bezobrazne mogu i ja. Upravo zbog toga što u opisu jasno piše, a one se prve ne pridržavaju toga.
2013 05 29
Ja inace nisam za zamjene i pise mi to, ali nekad nadjem nesto sto mi se svidi i onda sama ponudim zamjenu, jer radije bi zamjenila nego kupila, ako se nekom nesto moje svidi. A kad bi mi stalno pisalo da sam za zamjene, onda bi mi se svatko javljao a meni se ne bi mozda sve to svidjelo. Tak da jednostavnije mi je kad mi pise da nisam za zamjene i kad sama nesto nadjem. [:kesi]
2013 05 29
Ja ih baš i ne preferiram, al ok mi je da cure ponude i uvijek pogledam i odgovorim ali mi ne ide u glavu što mi par korisnica svaki dan pošalje upit za zamjenu iako svaki put odgovorim da nisam trenutno za zamjene... ne kužim ko je tu lud
2013 05 30
1 2