Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

biti kucka ili ne zbog 60 kn

i tako ja otkrijem moje krpice prije mjesec dva i odlucim pa ajmo probat,stavila sam par stvari za prodat,niko se ne javlja ali nije to sad ni bitno.ipak mi je draga ova stranica jer sam kupila nekoliko super stvari za male pare .i tako si ja narucim tajice prije mjesec dana,cura kod koje sam ih kupila ima sve odlicne komentare. samo sto tajica jos nema.poslala ona meni poruku da je vidila moju uplatu i da su tajice poslane prije nekih 25 dana,i sad ja stalno curu pilam kad ce doc tajice ikada i kako ih je poslala i ta cura odgovori svaku prijestupnu godinu i djeluje totalno ne zainteresirano ali kad sam prije 5 dana rekla da zelim pare natrag ona mi odg da nije ona kriva i da ce ic u postu pitat sta se dogada i bla bla bla.i naravno jos se nije javila i sad ja tek nova na krpicama i jos k tome plavusa neznam sta da radim.da li da joj vjerujem ili da joj dam negativam komentar.vas savjet molim.unaprijed hvala p.s.-nisam kucka dok me netko ne ide preveslat [:poljubac]
2013 05 28
meni je to stvar principa, a ne za nazvati kucka [:smije] princip kad proradi tjeras dok ne svisne
2013 05 28
i meni je to zdrav razum ali sto ako cura ipak ne laze i zbog mog neg.komentara njoj propade reputacija...
2013 05 28
iskreno...ja skoro tjedno šaljem 4-8 paketiča... i uvijek obično! svi paketiči uvijek stignu tako dda mislim da te zaje...... [:frustriran]
2013 05 28
i nisi kucka ni najmanje. posteno si platila, posteno ima poslati. ako nece, posteno ces ju pocastiti povratnom, jer je to praksa [:smije] samo kaj povratna ne bu pozitivna vec, posteno, negativna. ufff korculo mojaaaaaaaaaa [:place] [:place] [:place] [:smije]
2013 05 28
Kako meni ovo poznato zvuči, isto tajice..neki dan tema.. Boooooožee [:place]
2013 05 28
al cure moje, svima prvo padne na pamet da su to balavice, jok ba, to su uredno majke s djecom iza tih profila [:smije] [:smije] [:smije] davno odrasle zene koje itekako dobro znaju i sto rade i koje su posljedice..pa kaj ti stvarno treba da natrcis na nekog dovoljno ludog da ti dodje pred vrata po lovu?
2013 05 28
a tako su bile lipe tajice smrc to mi najvise zao a nema do korcule [:kesi]
2013 05 28
komentar se može izbrisati ako se pokaže da je bila iskrena zar ne? [:smijesi]
2013 05 28
e da je korcula u slavoniji isla bi ja u posjet
2013 05 28
Meni su za redom 3 preporucene posiljke izgubili, ukrali ili nemam pojma sta. Tako da u svakom sl.pitaj curu broj posiljke i na netu provjeri jel uopce slala. Brzo ces saznati da li te mulja ili ne. Ja sam uredno vratila novce i nadoknadila si stetu od poste, je da cekas preko mjesec dana, ali dode.
2013 05 28
iskrena nije nakon 5 dana a kamoli nakon deset. znam cure koje su djecu u bolnicu pospremale i nisu kasnile niti javiti se niti poslati pakete. nakon ovoliko vremena to s postenjem veze nema, ima tek s time da ce se mozda us*ati pa popustiti i poslati predmet, ako ga uopce posjeduje.
2013 05 28
nolita probat cu to sto ste vi rekli pa cemo vidit hvala
2013 05 28
krenila opet sezona varanja.bilo se nešto kao malo smirilo.ali su ocito stalno aktivne.kratko se pritaje.
2013 05 28
treba nekako platit cugu na stekatu, mamice [:smije]
2013 05 28
1 2