Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

kupnja na iOffer?? molim pomoć!

dali je itko od vas ovdje kupovao na ovoj stranici?? konkretno me zanimaju all star tenesice?? dali uredno sve dođe? dali je izgled isti kao na slici? kvaliteta? plaća li se poštarina? bilo kakva iskustva? :) hvala unaprijed!
2013 05 31
i mene zanima [:smijesi]
2013 05 31
Ja kupovala starke i frendice.... Sve super.... Identicne kao na slici i identicne orginalu, jer imam jedne orginalne i jedne s offera.... Mogu vam stavit fotku tih s offera... Stigle za 3 tjedna, mislim da sam ih kupola za 120 kn... A postarina ti je na offeru uvijek ukljucena u cijenu .... [:kesi] i jos se mozes cjenkat [:kesi]
2013 05 31
oooo pa to je super! najjeftinije koje sam ja nasla su 135 kn! puno ti hvala na odgovoru :) ajde, ako ti nije tesko stavi sliku :) jos da pitam, kak se znala koji broj naruciti?? dali su brojevi isti kao kod originala?
2013 05 31
Zar nije na Iofferu sve fejk? Čitala sam po forumima da na carini zaplijenjuju takvu robu i šalju kazne od nekoliko tisuća kuna i poziv za sud zbog uvoza krivotvorina.
2013 05 31
aaaajoooj! :( pa znam da nemogu za te novce biti originali... nije mi ni bitno da bude original.ali sad me bas strah to naruciti..jer sam prvo htjela sa ebaya, ali sam također čula da budu velike kazne :/
2013 05 31
Ja sam curama narucivala s iOffer-a, sad cekam da mi se jave kad stugnu!
2013 05 31
jel se plaća preko paypala ili na neki drugi nacin'?
2013 05 31
Da, pay pal
2013 05 31
ajmeeee :( pa to je prestrašno!! netko ima sreće da mu pređe preko carine bez da zavire unutra, a nekome toliku ogromnu kaznu nabiju! :/ mislim da definitivno nista nebudem uzela :/
2013 05 31
pa bolje da naručiš s njuškala nego da se s tim zaj** [:smijesi]
2013 05 31
Kupujem na iofferu...ono što kupiš ako hoćeš da ti prođe carinu bez kazni mora biti ispod 150 kn, i to roba bez naziva...znači starke i ostale marke idu na pregled...možda im bude dobar dan pa ti pošalju samo poziv te onda ti njima moraš dostaviti račune, mailove i slično, te ti možda samo naplate carinu. Eto to su meni napravili, kupili smo jedne traperice, čak ih i prodajem tu na krpicama jer su došle suprugu prevelike, platili ih na kraju 400 kn, umjesto 270 [:frustriran] [:ljut] Pitali smo jednog susjeda našeg koji je policajac i kaže on ovako : sva roba se pregledava,imaš mogućnost plaćanja carine i mogućnost plaćanja kazne koja ide čak do 10 000 kuna [:boji] I to je bilo zadnje što sam kupila preko ioffera [:vrti] Dok ne dođemo u unija će nas hebati sa carinama, onda ćemo moći kupovati od zemalja unije bez carine. Savjetujem da ne kupiš jer neznaš što će te zahvatiti. LP
2013 05 31
Znači ono što smiješ unjeti u državu ti je npr remenje, neka vestica, sakoić...i naravno no name...nema marki, odnosno replika marki, jer to su sve kopije...jako dobre, ali kopije. E bay i slično...sve ista stvar. Nema marki :) Ja naručim sestri u Londonu da mi kupi starke pa kad ona dođe u hrvatsku mi ih donese, u torbi pod svojom robom...nedam 500 kn za tenisice, niti nemam [:place]
2013 05 31
Sto se tice brojeva, preporucam br veci nego sto inace nosite... Moje orginal starke su 38, a s offera 39.... Moja frendica ih je narucila bar desetak pari i nikad nije imala problema na carini....
2013 05 31
[slika:cbdc88cf-a5a3-4540-becb-158c7c9b1520] [slika:bfeda868-1fc8-43ce-a96c-7a5fd3f0d9aa] Evo mojih offerusa s malim zakasnjenjem [:kesi]
2013 06 01
1 2