Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

ko je u pravu.......

zanima me vase misljenje.....cura mi posalje upit da je zanima di sam kupila patike i koliko sam ih platila.....međutim ja imam malog u skoli i malo dite a uz to i reumatoidni artritis i nisam stalno prisutna na krpicama a jos sam prosli tjedan imala pripreme za pricest.....i pored skole 4 puta tjedno voznju na vjeronauk.....nisam joj odgovorila na upit jer nisam to smatrala vaznim a nisam ni stigla.....cura mi napise negativni komentar i u porukama da me to opisuje kao osobu......i sad pored drugih 50 komentara pitam se a i vas dali sam zasluzila negativan komentar.......trudim se zivit sa svojom bolescu i bit postena i trcem na poste i trafike i saljem pakete i onda me ovakve stvari stvarno naljute...... [:sramezljiv] [:tuzan]
2013 06 05
javi se administratorici obrisat ce ti komentar [:smijesi]
2013 06 05
A Bože svašta!!!!!!!! Znaju se pravila! Kakav negativan???!!! Javi adminki da ti ga obriše! [:sokiran]
2013 06 05
Pa bože moj koji je to problem sa njom, baš sad čitam i ne vjerujem? Netko ti ne odgovori i odmah negativna? Sve i da je bio upit za kupnju, i da nisi odgovorila to nije za negativnu:) Cura je možda nova i nije znala kako to sve funkcionira sa povratnim inf., ali opet nije opravdanje! Samo ću reći da je jako fer od tebe da ti njoj nisi nikakav komentar ostavila, pošto sam skužila da je tu praksa ostavljanje neg. inf. iz čiste osvetoljubljivosti [:frustriran]
2013 06 05
E pa svasta, ta zena nije sva svoja .. ma i da joj namjerno nisi odgovorila na to pitanje (zasto i bi) nikakva negativna ne dolazi u obzir.
2013 06 05
ti si njoj dužna odgovoriti na takav upit.?..e svašta!!!..javi adminki...da ti obriše komentar [:smijesi]
2013 06 05
ne nerviraj se...takve jedva čekaju da napišu negativan komentar...svaka normalna osoba bi probala razumjeti nejavljanje ili ti barem ponovno pokušati još jednom poslati istu poruku ako joj je to zaista u životu bitno...ali mislim da joj je bitnije bilo ostaviti takav komentar nego razumjeti..ja sam isto dosta puta bila u situaciji da mi jednostavno ništa ne odgovore i uopče se ne zamaram s time... [:zaljubljen] [:zaljubljen]
2013 06 05
pa ja sam tu pitala 100 cura za kupovinu i slala upite pa mi pola nih nije odgovorilo.....pa mi nije palo na pamet da napisem negativan komentar......neke nisu tile ni poslat dodatne slike niti izmjerit robu pa ni za to nisam mislila da zasluzuju negativan komentar......meni je to strasno.....
2013 06 05
bas vam hvala jer mi je sad malo lakse kad napisete da joj na taj upit nisam bila ni duzna odgovoriti......ko je adminka da se javim jer to nisam nikad radila do sada [:zaljubljen]
2013 06 05
psychocouture se javi.... [:smijesi]
2013 06 05
Za ovo ne mozes dobiti negativan komentar, cura je malo izgubena.... [:vrti] [:hihot] Napisi adminke i zaboravi nju [:smijesi] Lp [:zaljubljen]
2013 06 05
ah s time negativnim, ja sam dobila popizditis, toliko da mi se smučilo uopće što sam ikada došla ovdje. gospođa u zrelim godinama me na tako9 ružan način pokušala prevariti i još prijetila grdo a za ništa. i reko ostavi komentar samo me pusti na miru. preko 200ak prodanih stvari, iste mi se cure vračaju i onda mi netko tako spizdi negativku jer nije uspio u naumu. ima svakakvih ljudi
2013 06 05
da pa trudis se biti posten i mislis pored svega negativnog i prevara i svega budi ok i onda ovakvo nesto....nije to sad neki problem u mom zivotu al te isto takne u zicu......zasto????? hvala vam na komentarima i podrsci i informa [:poljubac] [:poljubac] cijama......
2013 06 05
Boze oslobodi kakvih budala sve ima! Onda bi ja tribala svako malo staviti negativnu zbog neodgovaranja, ta negativna je totalna glupost!
2013 06 05
Nisi se duzna javiti nikome, ne razumijem od kud joj pravo dati ti negativan komentar!
2013 06 05
1 2